Manechinul preferat al designerului Catalin Botezatu la Timisoara a ales calea “autoexilului” in Austria! “Voi ajunge pe marile katwalk-uri de moda si fara compromisuri!”

Una dintre cele mai exotice manechine ale Timisoarei a decis sa renunte la toate reprezentatiile fashion si sampling-urile care mai pigmenteaza viata mondena a orasului de pe Bega si sa mearga pe un alt drum, cel al “autoexilului” profesional.


Hotararea Roxanei Pop de a-si cauta un angajament la vreo casa de moda sau agentie de top din Austria a devenit definitiva dupa participarea la ultimul concurs de miss, cand a inteles, in sfarsit, ca acest gen de defilare pe catwalk nu este decat o piata de lux a traficului cu frumuseti mioritice.

“In ultimii ani, concursurile de miss au devenit o autentica piata de racolare si plasare a viitoarelor manechine, iar profiturile obtinute in acest gen de afaceri nu sunt deloc neglijabile. Obtinerea unui angajament la o agentie de top din Vest poate insemna bani multi atat pentru manechin, cat si pentru investitorul din umbra. Iar atunci cand fata este remarcata si curtata de nababii din jurul prezentarilor de moda, este clar ca veniturile, pentru ambele parti, cresc proportional cu disponibilitatea la compromis a frumoasei venite din Romania”, spune, sub protectia anonimatului, unul dintre cei mai vigilenti investitori in talentul estetic al manechinelor de pe la noi.

De fapt, tocmai spectrul compromisului ca ingredient al reusitei pe piata modei din Romania a determinat-o pe Roxana sa-si stabileasca cartierul general in orasul austriac Krems, de unde-si dirijeaza ofertele catre agentii si case de moda.

“Am fost nerabdatoare sa plec o data din Romania, pentru ca acolo e greu sa-ti gasesti un angajament serios, pe bani buni, la o casa de moda sau agentie de fotomodele. In general, trebuie sa semnezi un contract cu o agentie din Romania ca sa fii luat in serios in strainatate, altfel, pe cont propriu, e greu sa intri in prezentari. Eu sunt in portofoliul unei agentii din Timisoara, astfel ca nu ma consider chiar o solitara in Austria. Deocamdata, invat limba si astept raspunsul la ofertele de colaborare trimise la agentii”, spune Roxana Pop, manechinul preferat al designerului Catalin Botezatu la Timisoara.

Convinsa ca va reusi sa ajunga pe marile scene de moda ale Europei, chiar si fara a face compromisurile asteptate la bursa asa-zisilor investitori, Roxana Pop are si o alternativa la un eventual esec: se va dedica profesiei pentru care s-a pregatit la Facultatea de Filologie din cadrul Universitatii de Vest Timisoara si se va performa in meseria de translator. Tot de lux, fireste…

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”image_browser” theme_id=”1″ gallery_id=”1″ sort_by=”alt” order_by=”asc” image_browser_width=”800″ image_browser_title_enable=”1″ image_browser_description_enable=”1″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

3 thoughts on “Manechinul preferat al designerului Catalin Botezatu la Timisoara a ales calea “autoexilului” in Austria! “Voi ajunge pe marile katwalk-uri de moda si fara compromisuri!”

  1. frumoasa fata, nimic de zis! dar fara banii si influenta sponsorilor nu va face cariera in modelling! asa sa stie de la mine! 😉

  2. Bravo Roxana! Felicitari si mult succes! Ma bucur pt tine..
    cineva care te simpatizeaza 😉

  3. Bravo Roxana,fii increzatoare in fortele tale,esti frumoasa,esti stilata,educata si sigur vei reusii,demonstreaza ca se poate fara compromisuri de care sa te rusinezi mai tarziu.Ai toate atuurile pentru a privii spre viitor cu optimism Succes!

Leave a Reply