ACS Poli Timisoara – Concordia Chiajna 1-0! Rusinos! Proiectul politic al lui Robu n-a rezistat niciun an in Liga 1

Dupa un an modest in Liga 1, ACS Poli Timisoara retrogradeaza in mocirla ligii secunde a fotbalului romanesc. Echipa fara suporteri, fara jucatori, fara antrenori, dar cu un buget mult peste al altor echipe din liga 1, si cu o sustinere politica impresionanta, ACS Poli nu a facut fata un sezon intr-un fotbal romanesc macinat de insolvente si de faliment. Dupa 34 de etape singurul plus al echipei de pe Bega ar fi ca la Timisoara s-a lansat un fotbalist, Cristian Barbut, care probabil ii va calca pe urme mult mai celebrului sau predecesor Gabriel Torje. In rest nimic, doar bani aruncati pe elefentii Balace, Ovidiu Petre, Nuno Claro, Suleyman Keita si altii veniti pe Bega sa-si traiasca ultimele clipe ale carierei fotbalistice.


min 90 Final de meci. Poli cade in liga a II-a

min 84 Ultima schimbare la Poli. Keita iese, inlocuit de Trandu.

min 73 Vesti proaste de la Medias. FC Brasov a egalat pe Gaz Metan Medias, iar acest lucru ii dezavantajeaza pe alb-negri care pica in liga a II-a.

La acest scor, ACS Poli cade pe positia a 16-a.
Cum arata clasamentul la retrogradare in acest moment:
13. Viitorul 40p
14. Gaz Metan 39p
15. FC Braşov 38p*
_____________
16. ACS Poli 38p
17. Săgeata 38p
18. Corona 14p

min 71 Popovici face o cursa excelenta de 70 de metri, insa sutul sau, din interiorul careului este retinut in doi timpi de portarul Cobrea

min 69 Rezultatul afisat pe tabela de marcaj le surade timisorenilor. Acestia s-au masat in prpria jumatate si asteapta rezultatele de pe celelalte stadioane.

min 62 Ocazie imensa de gol pentru ACS Poli. Boldea din 5 metri a trimis pe langa poarta lui Cobrea

Cum arata clasamentul la retrogradare in acest moment:
11. Gaz Metan 41p
14. Viitorul 40p
15. ACS Poli 38p
_____________
16. Sageata 38p
17. FC Brasov 37p
18. Corona 14p

min 49 Pustiul Cristian Barbut o tine in viata pe ACS Poli. Extrema dreapta a Timisoarei a trimis un sut perfect plasat si a deschis scorul in partida cu Chiajna. Din pacate Gaz Metan Medias a deschis scorul in partida cu FC Brasov, iar ACS Poli ramane pe loc retrogradabil.

min 46 A inceput repriza a doua

min 46 Doua schimbari la ACS Poli. Poparadu si Szekely le lasa locul lui Gorobsov, respectiv Alexandru Popovici

min 45 Pauza la Timisoara 0-0. Chiajna a venit la Timisoara in vacanta. Cu toate acestea, elevii lui Sumudica, fara obiectiv sunt mult mai incisivi decat cei ai lui Dan Alexa, alb-negrii avand nevoie de cele 3 puncte.

min 40 Onduku trimite puternic de la 17 metri, insa Nuno Claro e la post

min 32 Sageata Navodari conduce cu 2-0 pe CFR Cluj. IATA clasamentul ligii I in acest moment:

13. Viitorul 40p
14. Gaz Metan 39p
15. Săgeata 38p*
_____________
16. FC Braşov 38p
17. ACS Poli 36p
18. Corona 14p

 

min 30 Prima ocazie consistenta pentru ACS Poli. Balace a centrat de pe stanga in careul ilfovenilor, Szekely nemarcat a reluat putin pe langa poarta lui Cobrea. Cateva secunde mai tarziu, sutul lui Boldea a fost cu greu respins de portarul advers

min 28 Barbut trimite un sut de la 17 metri, insa balonul e prins de Cobrea fara prea mare dificultate

min 27 Sutul lui Serediuc, de la 16 metri trece doar la o palma de poarta aparata de Nuno Claro

min 24 Echipa gazda nu arata ca fiind una ce-si doreste cu adevarat locul in liga 1. In afara de Barbut niciun alt jucator nu arata ca ar vrea ca de la anul sa nu joace la matineu

min 20 Ioan Mera trimite din 8 metri cu capul peste poarta lui Cobrea

min 15 Mihai Leca, de la oaspeti vede cartonasul galben dupa ce l-a faultat pe Keyta. Lovitura libera de la 20 de metri ramane fara rezultat.

min 12 Ocazie mare de gol pentru Chiajna. Nigeriamul Onduku a nimerit bara dupa o actiune personala de toata frumusetea

min 10 Desi este obligata sa castige, ACS Poli nu a avut decat o ocazie pana acum. Centrarea lui Barbut, de pe dreapta a fost respinsa de portarul Cobrea

min 5 Poli este in acest moment in Liga a II! Meciurile contracandidatelor nu ajuta deloc echipa lui Nicolae Robu. Proiectul politic de pe Bega este cu un pas in liga secunda dupa ce Sageata si Viitorul au deschis scorul in partidele cu CFR Cluj, respectiv Ceahlaul Piatra Neamt.

min 1 A inceput partida de pe Dan Paltinisanu

Echipe de start:

ACS Poli: Nuno Claro – Petrovic, Scutaru, Mera, Balace – Ov. Petre – Poparadu – Barbut, OV. Petre (cpt.), Keita, Boldea – Szekely.

Concordia: Cobrea – Dima, Leca, Melinte (cpt.), Bucurica – Serediuc, Onduku, Purece, N. Rosu – Florea, Wellington-

 

poli-con

Ultimele 90 de minute decisive pentru ACS Poli Timisoara vor fi cel mai probabil ultimele in acest sezon al banatenilor in Liga 1. Pe locul 16 dupa 33 de etape, echipa de pe Bega are mari sanse sa joace de la anul la matineu.

Singura solutie pentru evitarea unei umilinte de acest gen, este ca ACS Poli sa bata astazi pe Chiajna si sa spere ca Viitorul Constanta se va impiedica cu Ceahlaul Piatra Neamt sau ca Mediasul se impiedica cu FC Brasov si pierde.

Orice alt rezultat exclude Timisoara de pe prima scena a fotbalului romanesc.

Cum arata clasamentul la retrogradare in acest moment:
13. Gaz Metan 38p
14. FC Brasov 37p
15. Viitorul 37p*
_____________
16. ACS Poli 35p
17. Săgeata 35p
18. Corona 14p
* Locul 15 se salveaza daca FC Vaslui ramane fara licenta si dupa apelul la TAS

 CUM SE SALVEAZA ACS POLI TIMISOARA?

-Victorie cu Chiajna, corelata cu un succes al Brasovului la Medias si cu o victorie sau o remiza obtinuta de Ceahlaul cu Viitorul

Leave a Reply