ACS Poli Timisoara – Petrolul Ploiesti 0-3! Liga 1, o palarie mult prea mare pentru ACS Poli Timisoara!

acs poliDupa meciul cu Petrolul Ploiesti, ACS Poli Timisoara a demonstrat ca liga 1 e o palarie mult prea mare, chiar daca pe Bega au curs bani cu nemiluita pentru un moft al primarului Nicolae Robu. Trupa antrenata de Dan Alexa n-a miscat in fata prahovenilor si probabil daca oaspetii nu s-ar fi oprit prin minutul 50 din dat goluri, tabela ar fi aratat un rusinos 5 , 6 sau poate chiar 7 la 0. Cu un joc imbatranit, cu jucatori blazati, ACS Poli n-a aratat in niciun moment ca-si merita locul in prima liga. Noroc ca in Romania echipele pica in divizia B prin decizii luate in birouri si nu in urma rezultatelor de pe teren, ca altfel, un Szekely, Trandu, ori Nuno Claro s-ar fi trezit in sezonul viitor de la ora 11.


Proiectul inceput acum doi ani prin mutarea echipei din Recas pe Bega a fost un esec total, iar asta s-a vazut si azi, cand doar 1500 de oameni au venit sa-l vada pe Mutu. Urmeaza un nou sezon si cel mai probabil vor fi luate aceleasi masuri ca pana acum: transferuri proaste, bugete suplimentate, jucatori adusi la Timisoara la final de cariera si un sezon in care fanul alb-negru (fani ar fi prea mult spus), va spera pana in ultima clipa ca Rapid, Chiajna, CSM Iasi, ori FC Brasov nu vor avea resurse sa-si ia licenta.

min 90 Final de meci la Timisoara. Poli pierde lamentabil, dupa un meci in care n-a avut decat doua suturi spre poarta.

min 87 Alin Roman prinde un sut frumos de la 20 de metri, insa Pecanha e la post si retine.

min 83 Ocazie anemica a alb-negrilor. Gorobsov trimite cu capul, din 11 metri, dar mingea nu prinde cadrul portii.

min 75 Ultima inlocuire si la oaspeti: Fernandez pentru autorul dublei, Juan Angel Albin.

min 74 Petrolul a lasat pedala de acceleratie, asta si pentru ca tabela care arata 0-3 ii permite. ACS Poli Timisoara nu pare a fi in stare sa puna in pericol poarta brazilianului Pecanha si cel mai probabil, daca n-ar fi probleme de licentiere in liga 1, ACS Poli s-ar intoarce in esalonul secund. Va reamintim ca astazi Cluburile Vaslui si Corona Brasov nu au primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii 1. Asta inseamna ca daca la finalul celor 34 de etape ACS Poli se va clasa pe locul 15 in liga 1, la anul va juca tot in primul esalon.

min 71 Schimbare la ACS Poli Nanu intra în locul lui Szekely.

min 65 Schimbare la oaspeti Pires ii ia locul lui Gerson.

min 57 Schimbare la Petrolul. Mutu ii ia locul in teren lui Prso.

min 56 Prima mare ocazie de gol. Szekely este excelent angajat in spatele liniei defensive a ploiestenilor, scapa singur cu Pecanha, insa se pierde cu firea, trage, balonul e deviat in bara de Mansour, iar de la margine se ridica fanionul. Senegalezul fusese in offside.

min 55 Inca o ocazie pentru Petrolul. Sutul lui Guilherme trece la o palma de vinclul portii lui Nuno Claro

min 47 Desi este condusa cu trei goluri pe tabela, echipa de pe Bega nu da niciun semn de renastere. Tot ploiestenii sunt la timona partidei.

min 46 S-a reluat repriza secunda. In locul lui Boldea a intrat senegalezul Mansour, omul in care fanii isi pun toate sperantele

min 45 Pauza pe Dan Paltinisanu. La intrarea spre vestiare jucatorii alb-negrii sunt huiduiti copios de cateva suflete care au venit sa vada echipa la treaba

min 44 ACS Poli Timisoara – Petrolul Ploiesti 0-3. Dan SAlexa poate arunca prosopul. ACS Poli nu arata nimic in meciul cu Petrolul. Geraldo a marcat pentru 3-0 de la marginea careului mic cu o lovitura de cap perfecta.

min 41 Prima schimbare la ACS Poli Timisoara. Alin Roman, ii ia locul albanezului Hasani

min 38 ACS Poli Timisoara – Petrolul Ploiesti 0-2. Tamuz a recuperat un balon in dreapta, a centrat in careu, de unde lbin cu un voleu dee mare jucator l-a executat cu sange rece pe Nuno Claro

min 33 Actiune constistenta de atac a timisorenilor. Hasani se trezeste la marginea careului cu mingea la picior vrea sa intre in spatiul de pedeapsa, insa este deposedat in extremis de Alcenat

min 32 Cartonas galben pentru Poparadu. Mijlocasul banatean a fost avertizat pentru un fault asupra lui Teixeira.

min 28 Timisorenii nu par a avea forta necesara sa puna presiune pe adversar. Oricum, acasa, echipa lui Dan Alexa merge foarte prost. Poli are doar 16 puncte obtinute pe Dan Paltinisanu, in timp ce in deplasare timisorenii au strans 18. In partida tur, disputata la Ploiesti ACS Poli a obtinut in extremis un punct 0-0.

min 18 ACS Poli Timisoara – Petrolul Ploiesti 0-1.  Penalty pentru Petrolul. Alexandru Tudor a aratat punctul cu var la tinerea lui Murarijiu asupra lui Alcenat. Albin a executat in stanga lui Nuno Claro, iar veteranul Timisoarei nu mai are ce face.

min 10 Timisorenii cer penalty la incursiunea lui Danijel Morarijiu. Sarbul a fost impins de Alcenat, insa arbitrul Alexandru Tudor nu a dat nimic.

min 7 Ocazie de gol ACS Poli. Gorobsov a centrat dintr-o lovitura libera in careul oaspetilor, l-a gasit excelent pe Mera, care din 10 metri a luftat. Oricum, de la margine s-a aratat offside la masivul fundas central banatean

min 1 A inceput partida de pe stadionul Dan Paltinisanu

Atmosfera dezolanta la Timisoara. In tribune nu sunt mai mult de 1500 de fani.

Mutu doar pe banca de rezerve! VEZI echipele de start!

Cea mai mare surpriza a meciului din aceasta seara o reprezinta Adrian Mutu. Fotbalistul cu cele mai multe goluri alaturi de Gica Hagi la echipa nationala va lua loc doar pe banca de rezerve de pe stadionul Dan Paltinisanu. Iata cei 22 de fotbalisti care se vor confrunta in aceasta seara.

ACS Poli Timisoara: Nuno Claro – Belu, Scutaru, Mera, Morariju – Poparadu, Gorobsov – Hasani, Trandu, Boldea – Szekely

Petrolul Ploiesti: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Romario, Guilherme – De Lucas, Mustivar – Priso, Albin, Teixeira – Tamuz


acs-poli---petrolul

Meciul dintre ACS POli si Petrolul Ploiesti se anunta unul de totul sau nimic atat pentru ploiesteni, cat si pentru banateni. Lupii din Ploiesti au pierdut participarea in finala Cupei si acum singura tinta este pozitia a II-a din liga 1. De partea cealalta, ACS nu are voie sa mai piarda niciun punct pe teren propriu daca mai spera sa joace si la anul pe prima scena a fotbalului romanesc.

Alex, promovat de Lucescu la nationala

Partida de la ora 19.30 se anunta interesanta si prin prisma faptului ca cei doi tehnicieni, Dan Alexa si Razvan Lucescu se cunosc extrem de bine. Lucescu l-a luat la nationala mare pe actualul tehnician al alb-negrilor si apoi l-a transferat si la Rapid Bucuresti. Mai mult, sub bagheta fostului portar, Alexa si-a descoperit si veleitati ofensive, reusind 3 goluri la Rapid in cateva luni, mai mult decat in intreaga cariera pe Bega.

Dan Alexa a fost primul marcator roman pe National Arena. S-a intamplat cu PSV Eindhoven, in meciul pierdut de giulesteni in grupele Europa League, scor 3-1.

“Razvan e un antrenor care tine la detalii. Stiu ca-i place ca echipa lui sa fie bine organizata, are jucatori care pot decide un meci, mai ales cei de la mijloc in sus” si-a laudat adversarul Alexa.

Cu toate acestea, fostul mijlocas la inchidere al banatenilor spune ca are mare incredere in echipa sa, urmand ca jucatorii pe care-i pregateste sa dea totul pe teren si cine stie, poate sa realizeze o surpriza, asa cum au facut-o la meciul cu Steaua Bucuresti.

“Eu cred in jucatorii mei. Echipa mea trebuie sa dea totul, sa aiba personalitate. E sansa noastra, ne bazam pe grup”, a prefatat partida cu petrolistii Dan Alexa.

Echipe in forma

Daca e sa ne luam dupa forma aratat de cele doua formatii trebuie sa spunem ca ne asteapta un meci spectaculos. Acs Poli are victorii, tot atatea egaluri si o infrangere in ultimele 5 partide, in timp ce Petrolul are 3 victorii, un egal si o infrangere in ultimele 5 intalniri.

Partida dintre ACS Poli Timisoara si Petrolul Ploiesti poate fi urmarita in format live text pe www.impactpress.ro cu incepere de la ora 19.30

One thought on “ACS Poli Timisoara – Petrolul Ploiesti 0-3! Liga 1, o palarie mult prea mare pentru ACS Poli Timisoara!

  1. Robu si Recasul, un tandem atat de rusinos pentru Timisoara! Acest primar vopsit a transformat sportul in unealta electorala, sacrificand imaginea unui oras onest cu performentele sau esecurile propriilor echipe! Acuma,sa vii dintr-un sat de langa Timisoara si sa te dai ca reprezinti fotbalul alb-violet, asta doar nesimtitul de Robu o putea face! Rusine

Leave a Reply