Vali Velcea, vizite tot mai dese în biroul lui Titu Bojin. Ce urmărește fostul antrenor de la ACS Poli

vali.velceaACS Poli e în pauza competițională, dar Vali Velcea lucrează și își lucrează intens superiorii de la ACS Poli. Fostul antrenor, acum vicepreședinte de club la formația retrogradată în Liga a II-a, face vizite tot mai dese la președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, în speranța că va reuși să își recapete o poziție la ”înaintare” in clubul ce activează pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.


Velcea vizează fie să redevină antrenor principal, în dauna lui Dan Alexa, fie aspiră chiar la postul de președinte de club. Practic, după ce în trecut a fost foarte apropiat de cei din PDL, acum Velcea încearcă din răsputeri să se pună bine cu Bojin, întrucât destinul financiar al clubului de fotbal depinde într-o mare măsură de ce vor decide cei de la CJT, dar și de voturile consilierilor social-democrați în CLT. Astfel se poate explica și atitudinea ostilă a lui Bojin la adresa lui Ioan Timofte, mai ales că fosutl fotbalist de la FC Porto l-a pus la respect pe Velcea.

Schimbat după ce ACS Poli a înregistrat mai multe rezultate proaste, culminând cu un egal pe teren propriu cu Corona Brașov, codașa Ligii I din toate punctele de vedere. Cum nici următorul antrenor, Aurel Șunda, nu a avut o prestație foarte strălucită, dar și pentru că a fost forțat de conducere să transfere jucători după metoda învechită a trialurilor, în timp ce unii fotbaliști pe care i-a cerut nu au fost aduși la ACS Poli, Velcea s-a simțit nedreptățit. Și antrenorul care a promovat echipa în Liga I nu a stat cu mâinile în sân, ci a semănat zâzanie între jucători în timpul mandatului lui Șunda. Mai mult, a ”sifonat” la o publicație de sport din București informații care să îl pună într-o lumină proastă pe Aurel Șunda.

Deoarece cunoaștea meteahna celui mutat pe postul de director tehnic, Ioan Timofte nu i-a permis lui Velcea să facă același lucru și în timpul mandatului lui Dan Alexa. Timofte i-a spus lui Velcea că este nociv și i-a recomandat să nu își mai bage nasul la antrenamente. Mai mult, președintele l-a înțepat și public pe cel mutat de pe postul de director tehnic pe cel de vicepreședinte, spunând că vicele are salariu mai mic ca președintele. Oricum, ruptura dintre Timofte și Velcea s-a tot adâncit de-a lungul vremii, și e clar că va fi greu ca cei doi să conclureze la club.

Mai mult decât atât, Velcea a intrat și în gura lui Robu. Edilul a fost extrem de supărat și și-a exprimat public nemulțumirea după ce Vali Velcea a amenințat că dă clubul în judecată dacă este dat afară. Astfel, s-a recurs la metoda rotirii cadrelor, prin care s-a desființat postul de director tehnic, iar Velcea a devenit vicepreședinte. Numai că în această vară, contractul primul antrenor al lui ACS Poli a expirat. Iar Velcea încearcă să contrabalanseze relația proastă cu Velcea și Timofte prin vizitele dese la Bojin. Rămâne de văzut dacă vicepreședintele va reuși să îl sape pe președinte cu mâna președintelui CJT.

foto: stirileprotv.ro

One thought on “Vali Velcea, vizite tot mai dese în biroul lui Titu Bojin. Ce urmărește fostul antrenor de la ACS Poli

  1. daca PDL si barba Ostafu l-a tinut in brate pe trezorierul de la Bistrita, Velcea, de ce nu ar face acelasi lucru si Bojin? Pentru o suma modica orice se poate rezolva

Leave a Reply