ACS Poli, tot mai aproape de Liga a II-a

acs.poli.fc.basovUn răspuns de la DNA a micșorat șansele și așa mici ale celor de la ACS Poli de a rămâne în prima ligă. Deși presa sportivă bucureșteană a scris în urmă cu câteva săptămâni că și Dan Adamescu este cercetat penal pentru că a băgat clubul Oțelul Galați în insolvență mincinoasă, dând mită unor judecători, ancheta DNA infirmă această ipoteză.


Cei de la ACS Poli au cerut un răspuns la DNA după ce Dan Adamescu a  fost arestat și s-a început cercetarea penală asupra afacerilor sale, iar răspunsul precizează că omul de afaceri nu este certat pentru aspecte ce țin de clubul de fotbal. Ioan Timofte a încercat să speculeze o retrogradare la fel ca în cazul FC Argeș, pe motive de coruptie, caz în care FRF a sancționat clubul argeșean după arestarea lui Cornel Penescu, care se află și astăzi după gratii.

De asemenea, clubul are șanse aproape infime să câștige cu 3-0 la ”masa verde” meciul cu Oțelul Galați, deși au contestat dreptul de joc a lui Victor Satefi ți Cristian Sîrghi. Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF a considerat că cei doi au avut drept de joc, deși reclmaseră în instanțele civile că erau neplătiți înainte de meciul din bănățeni și gălețăni, din data de 8 mari. ACS Poli mai are doar șansa recursului în condițiile în care uudecare aceleiași spețe pe civil a fost amânată astăzi pentru săptămâna viitoare.

Clubul se pregătește de Liga a II-a, dar fără un buget sigur. Nicolae Robu și Titu Bojin nu s-au întâlnit să stabilească ceva concret, iar președintele CJT dă semne că nu mai vrea să dea sume mari la ACS Poli, după ce a lansat ipotza finanțării celor de la Mama Mia Becicherecu Mic, în caz că echipa antrenată până recent de Sorin Bălu va fi invitaăt în Liga a II-a. timpul trece în defavoarea pregătirii de vară pentru ACS Poli, fie și dacă bănățenii rămân în Liga a II-a.

foto: www.facebook.com/ACSPoliTimisoara

Leave a Reply