Iancu iese la atac înainte de Adunarea Generală FRF. Vezi ce amenințare are pentru reprezentanții cluburilor

iancuMarian Iancu a ieșit astăzi la rampă cu o amenințare-șoc chiar înainte de Adunarea Generală a FRF de mâine. Fostul patron de la Poli plusează ca la poker înainte ca reprezentanții cluburilor să discute posibilitatea dezafilierii SC Politehnica SA. Practic, Iancu i-a amenințat că îi va da în judecată dacă votează renta viageră a lui Mircea Sandu, în baza faptului că în 4 martie reprezentanții cluburilor au participat la un chef înainte de alegerile FRF.


Astfel, Iancu invocă mituirea reprentanților cluburilor, chiar înainte de alegerea lui Răzvan Burleanu la conducerea FRF. Eu am cerut să fie documentată toată acțiunea din 4 martie, cât s-a mâncat, cât s-a băut, cine a dormit și câtă benzina s-a documentat iar mâine, dacă aceiași oameni vor vota pt foloasele lui Mircea Sandu, și le voi face plângere penală celor care vor vota pentru Mircea Sandu și toate foloasele sale, și nu împotriva descărcării de gestiune. Eu în locul lor, ori aș vota împotriva, să știu sigur că nu mă încolonez la DNA, ori aș ieși din sală. Este obligația mea să îi acționez în instanță. Acțiunea nu este împotriva cluburilor, eu îi consider camarazii mei, ci a reprezentanților lor, care și-au vândut votul lui Mircea Sandu, a tunat Iancu la Sport.ro.

La Adunarea Generală a FRF de mâine, se va discuta și dezafilierea echipei lui Iancu, fără ca acest aspect să fie deocamdată supus la vot.

foto: www.realitatea.net

Leave a Reply