BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

Suporterii ASU Poli Timisoara au trimis sinistratilor din Obrenovac, Serbia, ajutoare in valoare de peste 35.000 de euro!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

apa serbia

In ciuda faptului ca sunt angrenati direct in lupta pentru promovarea in Liga a III-a de fotbal, sportivii si suporterii echipei ASU Poli Timisoara nu au ezitat sa sara in ajutorul sinistratilor din Serbia si Bosnia-Hertegovina, afectati de cele mai catastrofale inundatii din ultimii 120 de ani.

“Tabara” de strangere a ajutoarelor pentru oamenii napastuiti din tara vecina, care si-au pierdut agoniseala de-o viata, a fost a fost instalata la restaurantul Yugoslavia, din Piata Balcescu, unde timisorenii solidari cu victimele inundatiilor din Serbia si Bosnia-Hertegovina au putut face donatii in bani, alimente si materiale de stricta necesitate.

Convoiul umanitar format dintr-un autocamion de 20 de tone, doua microbuze si un autobuz cu 51 de voluntari s-a deplasat, in urma cu cateva zile, la Obrenovac, langa Belgrad, una dintre localitatile cele mai afectate de inundatii, unde s-au descarcat marfurile destinate sinistratilor, dar s-a dat o mana de ajutor si la golirea altor tiruri cu ajutoare sosite din Germania, Croatia sau Olanda.

suporteri ASU

“Nu se poate descrie in cuvinte drama locuitorilor din localitatile pustiite de ape. Sala de sport din Belgrad a fost transformata intr-un soi de spital de campanie, unde sunt ingrijite victimele acestei catastrofe naturale. Am avut cu noi si lopeti, cu care am ajutat la consolidarea digurilor. In Obrenovac, apa se mentine, inca, la nivelu de un metru si jumatate, toata populatia a fost evacuata, iar armata a luat totul in stapanire si incearca sa limiteze proportiile dezastrului”, ne-a declarat unul dintre membrii Drukeriei, galeria alb-violeta fiind implicata activ in ajutorarea fratilor sarbi.

Valoarea celor 6 tone de apa si 9,5 tone de alimente si alte materiale de stricta necesitate a fost de peste 35.000 de euro. Reveniti in tara, suporterii ASU Poli asteapta decizia AJF, care va decide echipa care va reprezenta Timisul la barajul de promovare in Liga a III-a.

fratia romano-sarba

“Asociatia Club Sportiv Ghiroda s-a constituit ca entitate juridica in 2011 si a functionat in ilegalitate din punct de vedere sportiv mai bine de 2 ani! Ministerul Tineretului si Sportului a certificat, recent, faptul ca C.S. Ghiroda a obtinut Certificatul de Indentitate Sportiva la 29.10.2013, la mai mult de doua luni de la inceperea competitie, respectiv 10.08.2013. In aceste conditii, este firesc ca ASU sa dispute barajul pentru promovarea in Liga a III-a, pentru ca si-a castigat acest drept pe teren”, spune Cristi Brancovan, unul dintre lideriil galeriei alb-violete.

In cazul in care AJF va decide ca ASU reprezinta Timisul in meciul de baraj cu FC Caransebes, reprezentanta judetului Caras-Severin, confruntarea dintre cele doua va avea loc in data de 21 iunie, la Hunedoara. Sa mai spunem ca o alta echipa a suporterilor din Europa, Austria Salzburg, disputa in aceste zile barajul de accedere in Erste Liga, cel de-al doilea esalon fotbalistic austriac, impotriva echipei FAC Wien. Salzburg va fi sustinuta din tribune si de un grup de suporteri de la Timisoara…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: