Paul Codrea, aproape de o ruptură de ASU Poli. Motivul invocat de tânărul tehnician nu stă în picioare

codreaDestinele echipei suporterilor din Liga a IV-a și ale lui Paul Codrea sunt tot mai aproape să se despartă. Codrea a recunoscut că e posibil să nu o mai antreneze pe ASU Poli și în sezonul viitor, dar fostul jucător al Rapidului nu a precizat care sunt motivele reale pentru care nu ar mai vrea să antreneze pe ”Știința”. cu toate acestea, la reunirea de luni a echipei, liderii galeriei spun că tot Codrea va conduce primul antrenament.


În seoznul anterior, Codrea a accpetat propunerea suporterilor de a prelua echipa de la Antonio Foale, dar între timp, relația dintre cei care conduc formația alb-violet și fostul fotbalist cu performanțe notabile s-a răcit considerabil. Codrea a spus că vrea să se înscrie la Școala de Antrenori a FRF, și de aceea e posibil să părăsească echipa pentru a se putea pregăti în mod conștiincios. Motivul este unul mai mult decât pueril, întrucât cursurile de antrenori necesită prezențe destul de rare la București, și mai mult doar în zilele de luni, după etapele pe care le-ar juca ASU Poli în Liga a IV-a.

De fapt, mare parte dintre suporteri nu îl mai vor pe Codrea antrenor și probabil, fostul internațional român simte că nu mai este dorit. Fanii îl fac responsabil pe antrenor pentru ratarea promovării, după ce CS Ghiroda a mers la barajul pentru Liga a III-a, de unde s-a întors învinsă. Codrea le-a cerut jucătorilor să evolueze într-un sistem de joc destul de complicat, iar fotbaliștii, majoritatea veniți din ligi inferioare, nu au dat randament. În aceste condiții, Codrea ar alege o despărțire sub pretextul cursurilor de antrenorat.

Chiar dacă Paul Codrea ar pleca, cei de la ASU Poli se pot baza pe directorul tehnic Sorin Brîndescu, cel care este și profesor la facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Brîndescu și-a pus CV-ul la FRF pentru postul de selecționer al naționalei U17. Profesorul și reprezentanții suporterilor se bat cu pumnul în piept că dacă Brîndescu ar fi selectat, oricum nu ar accepta postul, ci ar cere o curățire a fotbalului româncesc. Până la proba contrarie, dacă va fi selectat.

Liderii suporterilor vor avea cât de curând o discuție cu Codrea, despre care spun că va conduce antrenamentul de luni. Rămâne de văzut dacă se va merge pe mâna lui Brîndescu sau se va găsi o altă variantă. Un lucru este cert, Șansele ca Paul Codrea să plece sunt foarte mari.

foto: www.druckeria.ro

Leave a Reply