Urșii” de la Timba încep tare mutările pe piața transferurilor. Primul venit, un fost campion al Germaniei

mladen.sljivancaninBC Timba a anunțat primul transfer pentru viitorul sezon, un sârb cu un palmares bogat. Mladen Sljivancanin s-a înțeles cu formația antrenată de Bogdan Murărescu după ce în cariera sa a mai evoluat pe la Frankfurt Skyliners, Steaua Roșie Belgrad sau Krasnie Krilya Samara. Conducerea de la Timba este foarte mulțumită că a reușit să înregimenteze un jucător care a evoluat și în Euroligă.


Sljivancanin are 29 de ani, 2 metri înălțime și poate juca pe posturile 1, 2 și 3, iar polivalența sa a fost un aspect care a contat mult în venirea sa la Timișoara. Sârbul a câștigat campionatul și Cupa Germaniei cu Frankfurt Skyliners în 2006, și a evoluat cu echipa din Germania și în Euroligă. În cariera sa, a mai trecut pe la Steaua Roșie Belgrad, Koln, în Rusia, la Krasnie Krilya Samara, la Bourg, în liga a doua franceză, la Apollon și Keravnos în Cipru, Radnicki Belgrad, iar ultima dată a jucat la Borac Cacak, în Serbia.

Președintele echipei a precizat că la experiena lui Sljivancanin, nu mai trebuie să îi facă nimeni caraterizări foarte ample.

Mladen Sljivancanin este un jucător despre care nu trebuie să vorbim noi prea mult. Experienţa pe care o are îl recomandă ca fiind un jucător bun. Sperăm să se adapteze cât mai repede cu noii săi colegi. Poate cea mai mare calitate a sa este polivalenţa. Eu cred că ne va putea ajuta la îndeplinirea obiectivului”, a declarat Sebastian Răducanu.

BC Timba mai negociază pentru păstrarea croatului Vedran Nakic, a americanului Florveus, a românilor din lotul de anul trecut, dar și pentru aducerea unui alt american.

foto. www.facebook.com/bctimba (principala) & www.voixdelain.fr (articol)

 

Leave a Reply