De necrezut, dar Vali Velcea s-a dat la fund. Fostul antrenor nu mai apare in public la ACS Poli

vali.velceaDe o scurta perioada de timp, Velcea nu mai poate fi zarit la nicio actiune a celor de la ACS Poli. Fostul antrenor s-a dat la fund, dupa a reusit sa ramana la club in ciuda tuturor celor care il ridiculizeaza pentru acest fapt. Totu;i, spre deosebire de perioada in care Sunda era antrenor, sau inceputul mandatullui lui Alexa, Velcea nu mai poate fi vazut la nicio actiune a echipei.


Traseul lui Velcea la ACS Poli a fost unul mai mult decat interesant. Antrenorul a fost aproape de proiect la infiintare, cand echipa nu avea nici mingi de antrenament sau sticle de apa pentru cei veniti la trialuri. Dup[ ce a promovat si cu echipa lui Iancu, Velcea a promovat si cu ACS Poli. In Liga I a fost mult mai greu, iar cand s-a ajuns la punctul la care echipa nu mai juca nimic, iar mai marii politici ai judetului l-au adus pe Sunda antrenor, iar pe fostul tehniciani, l-au…promovat ca director tehnic. Nici Cu Sunda nu a mers bine treaba, iar a doua oara s-a lasat cu modificari si la nivel de conducere. Velcea a urcat din nou o treapta, si a devenit vicepresedinte.

Pe vremea lui Sunda, Velcea venea mereu la antrenamente, in “inspectie” si avea grija sa semene zazanie printre jucatori, pentru a-l lucra pe Sunda. De asemenea, “sifona” la un cotidian de sport din presa centrala barfe din vestiar, in varianta in care ii conveneau lui. Pentru ca mai toata lumea din club si-a dat seama de ce facea Velcea, la putine zile de la instaurarea sa ca presedinte, Timofte i-a spus lui Velcea sa nu mai vina pe la antrenamente, pentru ca are o influenta nociva. Velcea s-a conformat, de nevoie, si s-a mutat de la antrenamente si de la meciurile amicale ale echipei in biroul lui Bojin.

Si acolo, Velcea a continuat sa faca ce stie cel mai bine. Sa picure otrava in urechea lui Titu Bojin despre Alexa, si mai ales Timofte, cel care a avut tupeul sa il exileze de la antrnamente. Acum, Velcea nu mai vine la antrenamente si nici macar nu a fost prezent la amicalurile pe care echipa le-a sustinut. La nivel administrativ, clubul a trecut printr-o noua rotire de cadre, iar cei maziliti au fost Jackie Ionescu, alt intrigant din club, dar la scara mai mica decat Velcea, Viorel Visan, cel care ani de zile s-a ocupat de Centrul de Copii si Juniori din postura de organizator de competitii, dar si Petre Musat, singurul din club care avea o relatie buna cu FRF si cunoastea regulamentele, ramas din vremea lui Marian Iancu.

Daca luam in considerare ca la prezenta remaniere a cazut si capul lui Rosenblum, Velcea poate sa se simta linistit, deoarece a cazut din nou in picioare. Fostul antrenor, director tehnic si vicepresedinte a devenit responsabil cu licentierea, func’ie pe care o indeplinea Petre Musat. Deocamdata, Velcea nu a acceptat postul, dar, cel mai probabil, ii va fi greu sa plece de la echipa, unde inca mai spera ca va reveni ca antrenor principal. Iar daca Jackie a fost mazilit pe motiv de varsta, dar Bungau, prietenul pe fata a lui Bojin, a ramas, la fel si Velcea, prietenul “din umbra” a presedintelui CJT, a primit postul lui Musat, ca rasplata pentru servilismul politic.

foto: www.stirileprotv.ro

Leave a Reply