Imposibilul era pe cale sa se produca! Petrea Musat, mazilit de la ACS Poli, la un pas sa ajunga in ograda ASU!

musatUltima ”curatenie” de la ACS Poli, cea post retrogradare, l-a vizat si pe Petrea Musat, om pe care putini ar fi mizat ca poate fi mazilit. Totuși, fost directorl sportiv, responsabil cu actele, relatia cu FRF, si, foarte important, cu licenta, nu a scos niciun cuvant dupa ce a fost uitat din actuala organigrama. Se pare insa ca Musat a primit un post la Universitatea Politehnica, drept consolare pentru ca a plecat de pe ”Dan Paltinisanu”.


Musat a lucrat la Poli cu mult inainte venirii lui Iancu. Atat inainte de era BKP, cat si dupa, el a activat pe posturi de tipul celor de organizator de competitii sau respnsabil licentiere. De-a lungul anilor, Musat a invatat perfect regulamentele alunecoase al FRF si gratie lui, ACS Poli a avut un dosar de lincetiere imaculat si laudat si comisiile FRF. Numai ca si la nou-formata ”Cea mai Poli dintre toate Poli care exista”, contractul lui Musat a fost valabil doi ani, timp in care si baiautl sau a fost angajat manager TMS, un sistem informaticprin care UEFA verifica legalitatea transferurilor. Adica o nimica toata, post caldut pentru baiat.. Iar gongul contractului a sunat in iunie. Robu si Bojin au considerat ca nu mai e cazul sa se prelungeasca intelegerea cu cel care era as in regulamente.

Totusi, a existat un premiu de consolare. Conform surselor noastre, Musat a primit un post in UPT, astfel ca nu va muri de foame. Pe langa faptul ca un om a fost angajat intr-o institutie de invatamant de statdrept compensare pentru renuntarea sa de la o ehcipa de fotbal, fie ea si finantata din bani publici, bomba adevarat e alta. Cum ASU Poli este ehcipa Universitatii Politehnice, cineva l-a propus pe Musat chiar la echipa suporterilor. Reprezentantii l-au refuzat insa pe fostul angajat de la ”AC Recas nu e Poli”. Insa dat fiind faptul ca Musat e uns cu toate alifiile, cum ASU a incercat anul acesta o promovare mai mult decat fortata, probabil ca Musat ar fi capabil sa gaseasca porti reglamentare mult mai ingenioase ca Sorin Brindescu.

foto: www.opiniatimisoarei.ro

Leave a Reply