RCM Timisoara castiga cu punct bonus cu CSM Bucuresti, dar nemultumirea mocneste in tabara campionilor. GALERIE FOTO

rcm timisoara vs csm bucuresti (51)RCM Timisoara s-a impus cu 26-17 pe teren propriu cu CSM Bucuresti, o victorie suficienta pentru punctul bonus ofensiv, obiectivul echupei pentru jocul cu formatia din Capitala. Cu o serie de absente semnificative, precum Fercu, Drenceanu, Rose, Carpo sau Lazar, bănățenii au jucat bine in debutul partidei, dar apoi l-au scoa din minti pe tehnicianul Danie de Villiers, care i-a certat la final de meci, prin declaratiile sale.


Startul de meci a fost ca din pusca pentru galben-albastri, cu doua eseuri, marcate de Căpățînă și Shennan, ambele transformate de Vali Calafeteanu. Bucurestenii au ajuns si ei destul de repede in terenul de tinta advers, prin Jeffrey Taljard, iar Statulescu a trasnformat pentru 14-7. A urmat al treilea eseu al gazdelor, opera capitanului Stelian Burcea, transformat pentru 21-7. CSM-ul a plusat și pana la urma a bifat al doilea eseu, prin Iacob, transformat de același Stătulescu pentru 21-14. Pana la pauza, bucurestenii au mai obținut 3 puncte dintr- lovitura de pedeapsa trimisa intre bete, iar Morrison al adus al patrulea eseu, cel de punct bonus, chiar inainte de pauza. corul de 26-17 a ramas si dupa repriza a doua, cu mentiunea ca cei de la CSM i-au chinuit serios pe timisoreni, care au scapat fara un eseu care le-ar fi anulat punctul bonus.

RCM Timisoara: Militaru, Capatana, Tarus, Popirlan, Mahu, Morrison, Rus, Burcea, Calafeteanu, Umaga, Moala, Kinikinilau, Tangimana, Anesi, Shennan. au mai intrat: Gorcioaia, Sabau, Maris, Malupo, Conache, Muresan, Taupaki, Dumitru.

CSM București: Ulumbelashvili, Zlatevski, Iacob, Mitroi, Ratiu, Ion, Mitya, Paila, Surugiu, Taljard, Tabu, Plopeanu, Sola, Cobden, Statulescu. Au mai intrat: Vasile, Beca, Toala, Budineanu, Ispir

Antrenorul sud-african al Timisoarei a fost franc si transant dupa meci si a spus ca a fost cel mai slab meci al echipei sale din sezonul acesta. Sunt multumit cu victoria de 5 puncte, dar a fost cel mai slab meci al nostru din acest sezon. Nu ne putem multumi cu aceasta prestatie, am jucat rugby doar 7 minute, iar apoi am disparut. Daca vrem sa fim competitivi, va trebui să ne uitam in oglinda si sa ne schimbam atitudinea. Nu e suficient sa te prezinti ca sa castigi. Am inceput bine, apoi a scazut concentratia, am comis mici greseli, apoi am intrat in panica din cauza acestora si de aici am mers in jos. Am inceput bine, dar apoi ne-am bagat la cutie si am iesit din schemele stabilite pentru acest joc. Ii felicit pe CSM, au venit sa castige si au fost un adversar bun, a declarat Danie de Villiers.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”5″ sort_by=”order” order_by=”asc” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Leave a Reply