A plecat doar pe hartie. Un fost angajat de la ACS Poli vine zilnic la serviciu, desi nu mai face parte din noua organigrama

minge-fotbal-4Adio, dar raman cu tine, pare sa fie si zicala ce se potriveste perfect unui fost angajat de la ACS Poli. Exclus misterios din noua organigrama, Viorel Visan se prezinta la datorie la club, desi teoretic nu ar mai avea de ce. Probabil, Visan spera ca nu se va renunta la el, iar in cele din urma i se va gasi un post, lucru deloc surprinzator dupa cum decurg aceste aspecte de la infiintarea clubului.


Visan a fost organizator de competitii in Centrul de Copii si Juniori inca de pe vremea echipei lui Iancu, din 2004, si a ramas si la ACS Poli sa se ocupe de acest lucru. Modificarile din organigrama din timpul verii l-au lasat pe dinafara pe fostul fundas al Politehnicii.  Alexandru Dumitrascu este cel care a primit functia de organizator de competitii in Centrul de Copii si Juniori al carui director e Aurel Sunda, si el la Poli cu atributii la grupele de juniori, din anul 2008. Totusi, desi Visan nu este trecut in noua organigrama, aceasta continua sa vina zilnic la serviciu, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

De altfel, mazilirea fostului fundas central este incerta, deoarece nimeni nu a spus cu subiect si predicat ca Visan nu mai e in club. Acest lucru s-a intamplat la plecarea lui Rosenblum din primavara, dar si la cea a lui Velcea de acum. In mod similar, Titu Bojin a vorbit si despre plecarea lui Petrea Musat, dar si a medicului Teymoor Ahmadi. Niciun cuvant despre Visan insa. Iar cum Musat va deveni colaborator al clubului, nu ne mai mira de ce fostul fotbalist de la Poli Timisoara si CFR Timisoara vine cu seninatate zilnic la munca.

 

Leave a Reply