Campionii au dansat la nuntă! Un jucător de la RCM Timișoara s-a căsătorit în pauza de campionat

nunta.carpoÎntre antenamentele de mare intensitate și ședințele tactice, campionii de la RCM Timișoara au găsit timp și de ciocnit câteva pahare de șampanie. Daniel Carpo și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu Ruxandra, cea care îi este alături de mai mulți ani, iar la nuntă alaiul a fost format din colegii de la echipă, alături de antrenorii Danie de Villiers și Grainger Heikell.


Carpo este constănțean, astfel că nunta a avut loc la malul mării. Pentru a ajunge la eveniment, Danie de Villiers și Grainger Heikell au plecat cu o zi înainte cu trenul spre Constanța, iar sâmbătă au făcut și puțină plajă înainte de petrecerea de nuntă. Pentru colegul lor, au făcut drumul și ceilalți coechipieri, chiar dacă echipa se pregătește pentru reluarea Superligii din 19 iulie. Daniel și Ruxandra Carpo sunt împreună de mai mulți ani, iar iarna trecută, cei doi au făcut cununia civilă. Anterior, când s-a logodit cu iubita sa, numărul 8 a scris o postare emoționantă pe blog despre cum a cerut-o în căsătorie.

Acum, în pauza Superligii, cei doi și-au programat nunta mare, iar Carpo nu va avea mult timp pentru luna de miere. Campionii reiau antrenamentele săptămâna viitoare, deoarece în 19 iulie revin la Constanța, dar pentru un meci cu Farul, nu pentru o petrecere. RCM Timișoara este la 2 puncte în urma ”zimbrilor” din Baia Mare în clasamentul sezonului regulat, din care au mai rămas de jucat patru etape. Adversarii au făcut transferuri, în timp ce bănățenii nu au anunțat deocamdată nimic, mizând pe valoarea individuală ridicată a lotului.

foto: www.facebook.com/rugbytimisoara

Leave a Reply