Pacaleala lui Robu si Bojin despre salariile membrilor Consiliului Director de la ACS Poli. Care e adevarul

bojin-si-robuLa ultima remaniere de cadre de la ACS Poli, Nicolae Robu si Titu Bojin s-au laudat ca membrii Consiliului Director al echipei nu vor primi bani. Acest lucru este doar partial adevarat si am putea spune ca e mai mult minciuna decat adevar, daca luam in considerare ultima marturisire a lui Robu, dar si regulamentele FRF. De fapt, aveam de-a face ma mult cu o gargara de tip electoral.


Din Consiliul Director fac parte Viorel Boit, reprezentatul ASFC Politehnica, asociația ce deține palmaresul, Ioan Miculas, fostul conducator de la AC Recas, Martian Doros, angajat la CJT, desemnat de Titu Bojin, Stelu Iordache, sef la Tele Europa Nova, desemnat de Nicolae Robu, vicepresedintele Florentiu Staicu, reprezentant al UPT, si presedintele Liviu Anton. Teoretic, nici presedintele de club nu primeste salariu. Robu a scapat insa porumbelul in emisiunea ”In prelungiri” la TVR Timisoara si a spus ca membrii CD vor avea prima de promovare. Desigur, prima care va fi secreta, in buna traditie a clubului autoritatilor, care se pretinde transparent. Deoarece suma nu va fi cunoscuta, in caz ca echipa va promova, aceasta ar putea fi una chiar foarte mare pentru fiecare din cei sase.

De asemenea, exista o alta problema. Pentru ca o echipa sa ia licenta de Liga I, presedintele trebuie sa figureze pe statele de plata. Dosarul de licentiere se depune in 31 martie la FRF, dupa cum s-a procedat in anii anteriori. Astfel, pana atunci, Liviu Anton va trebui sa devina angajat al clubului. O situatie identica s-a petrecut in urma cu doi ani. Primul presedinte al clubului, Florentiu Staicu, se lauda la inceput ori de cate ori avea ocazia ca nu primeste bani pentru ceea ce face. Ulterior, pentru licentiere, Staicu a fost angajat. Mai mult decat atat, el a primit prima de promovare, dar și prime in Liga I, cand echipa bifa obiectivele de puncte stabilite cumulat la cinci etape. Iar ACS Poli a devenit faimos astfel ca singurul club unde si conducera are prima. Se va repeta istoria din nou?

foto: www.timisoaraonline.ro

 

Leave a Reply