BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

Robu și Bojin au lăsat fiecare de la el pe tema ACS Poli. Timofte nu mai e președinte, Velcea e pe un post inferior

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

robu-bojin-veselieRobu și Bojin au reușit în sfârșit să se pună de acord în privința conducerii ACS Poli. Celor doi le-a luat doi ani, cu o promovare și o retrogradare, să își de seama că un club prin de politruci nu poate fi unul care să facă față la un nivel înalt. Practic, după ce banii timișorenilor s-au dus pe apa sâmbetei odată cu retrogradarea echipei, primarul și președintele CJT și-au dat seama că trebuie să curețe clubul de incompetenți numiți pe criterii politice.

Astfel, Bojin s-a retras din Adunarea Generală a Acționarilor, dar CJT va continua să dea bani la club. De asemenea, nu mai sutn membri în AGA nici pesediștii Sorin Grindeanu și Călin Dobra, iar Robu a mărturisit că se va retrage și el, dar va desemna un reprezentant în locul său. Totuși, există un ”dar”. Omul de încredere al primarului, primul președinte-mut al ACS Poli, Florențiu Staicu, rămâme pe postul de vicepreședinte. De asemenea, embri neremunerați ai Consiliului Director vor fi Liviu Anton, figură nouă la club, Viorel Boiț, președintele ASFC politehnica, asociația care deține palmaresul istoric al adevăratei Poli, și Ioan Miculaș, fost conducător la ACS Recaș. Glumind puțin, putem spune că ACS Poli a intrat în galeriea cluburilor cu foști arbitri președinți, ca Rapid pe vremea lui Dinu Gheorghe sau Constantin Zotta, Steaua pe vremea lui Argăseală, sau Poli-Iancu pe vremea lui Crăciunescu.

O mică surpriză a fost numirea noului președinte, Ovidiu Maier. Fost arbitru, acesta a venit și el de la Recaș, iar la ACS Poli a activat ca organizator de competiții. Maier a fost preferat în locul lui Timofte, pe care Bojin nu l-a agreat și căruia i-a reproșat retrogradarea Practic, Bojin și-a făcut un  mic hatâr, șa fel cum și-a făcut și cu menținerea lui Velcea la club, după ce fostul antrenor l-a vizita zilnic la birou să îi ridice osanale și să îi bârfească pe cei care stăteau în cale fericirii lui, în speță pe Ion Timofte. Totuși, Velcea a fost ”pedepsit” pentru că a amenințat că dă clubul în judecată dacă i se va tăia salariul, astfel că s-a trezit organizator de competiții. Astfel, de la antrenor artizan al promovării, tânărul tehnician a fost ”promovat” ca director tehnic, iar apoi a ajuns vicepreședinte. Însă epidosul amenințarea i-a adus și prima retrogradare.

Timofte este cel care pare să fi ieșit câștigător. Mutat pe postul de manager sportiv, rămas vacant de când lui Rosenblum i s-a făcut vânt, ”Tim” a scăpat de bătăile de cap cu palmaresul și litigiile și poate să își vadă de treabă cu transferurile și tot ce ține de partea sportivă. De altfel, Ion Timofte a și declaratt în nenumărate rânduri că aceste probleme îl dpeășesc și nici nu își dorește că își piardă timpul și energia cu ele. Așadar, Robu a reușit să îl țină pe timofte în club, după ce s-a luptat mult cu Bojin pentru fostul mijlocaș care făcea spectacol la Poli și la Boavista. De asemenea, și Alexa a fost confirmat, cu secunzii Benga și Vlaicu, antrenorul d eportari Țurcaș și poate cel mai important transfer al verii, preparatorul fizic Jorge Alvarez, care a vneit cu metode occidentale de antrenament.

Așadar, pupat toți piața independenții. Rămâne de văzut cât va dura noua formulă, după ce în doi ani, ACS Poli a trecut deja prin două momente de rotire a cadrelor. Și mai ales, dacă cu Maier președinte și Timofte manager, clubul va reveni în Liga I.

foto: www.opiniatimisoarei.ro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: