Velcea si-a dat DEMISIA de la ACS Poli. Dupa ce a acceptat diverse functii, fostul antrenor a decis sa renunte!

velcea.nervosDupa lupte seculare, mutari de pe o functie pe alta, umilinta de a fi nedorit in club si chiar discutii multe in biroul lui Bojin, Vali Velcea a plecat de la ACS Poli. Antrenorul care a promovat echipa din Liga a II-a în Liga I s-a saturat sa tina cu dintii de functii in cadrul clubului, dupa amenintarile ca va da ACS Poli in judecata pentru injumatatirea salariului.


Velcea mai avea contract pana in 2016 si putea sa ramana responsabil cu licentierea, dar a decis sa se retraga dupa ce a fost criticat din toate partile. Mai precis, pe langa reprosurile strict legate de jocul echipei cand el a fost inlocuit, dupa o prestatie jalnica pe teren propriu cu Corona Brasov, Velcea a fost pus la zid si pentru ca a contribuit la atmosfera proasta din club, de ciuda ca Sunda a devenit principal, dar si pentru sifonarile la urechile sefului CJT.

“Velcea a luat această decizie deoarece i s-au pus in carca retrogradarea, faptul ca a stricat atmosfera in vestiar si ca ar fi reprezentat anumite interese. Eu ii multumesc pentru decizia luata!”, a declarat Bojin despre decizia lui Velcea de a nu prelua postul propus.

De data aceasta, Velcea nu a mai amenintat pe nimeni cu proces, la fel ca atunci cand i s-a injumatatit leafa, dupa ce a fost adus Ion Timofte in club. Velcea nu vrea decat sa primeasca banii la zi pana in septembrie, cand va inceta oficial sa mai lucreze la ACS Poli.

“Vali Velcea mai avea contract pana in 30 iunie 2016 si a decis sa isi dea demisia. Am discutat cu dansul si nu are pretenții financiare, decat sa isi primeasca banii pana in septembrie, deoarece atunci AGA va ratifica demisia si actul va fi inregistrat la judecatorie”, a adăugat Bojin. 

Astfel, din organigrama initiala, putem numara patru capete cazute la clubul alb-negru: Rosenblum, Jackie, Musat si Velcea. Totusi, toti aveau tangenta intr-un fel sau altul cu fotbalul, ceea ce nu se poate spune despre presedintele inginer Liviu Anton si vicele Florentiu Staicu.

foto: www.opiniatimisoarei.ro

Leave a Reply