BREAKING NEWS! Aradeanul Mihai Fifor este noul prim-ministru interimar al Romaniei, dupa ce presedintele tarii nu a fost de acord cu varianta Paul Stanescu    Un agent de politie de la IPJ Timis, prins in flagrant de DGA in timp ce intermedia impacarea partilor dintr-un dosar de lovire sau alte violente    Serviciul Arme, Munitii, Substante Periculoase Timis a deschis o ancheta complexa pentru a identifica braconierul care a impuscat un cormoran    Inspectorul sef al Jandarmeriei Timis, colonelul Nicolae Slev, risca un dosar pentru obstructionarea justitiei, dupa ce a refuzat sa predea o filmare procurorilor militari    Politistul de la DIICOT Timisoara, Nicu Mihaitoaia, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita, a fugit din tara    Fostii magistrati timisoreni Cristian Dacu, Angelina Tufariu si Pompiliu Stanciu au scapat de acuzatiile de trafic de influenta in dosarul politistilor spagari din Arad

Exclusiv! Fostul presedinte al PNL Timis, Viorel Coifan, a fost victima unei inselaciuni prin metoda “accidentul”! Vezi suma care a fost virata in contul escrocilor!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

octavian coifan-t octavian coifan

Fostul candidat al PNL la alegerile parlamentare partiale din acest an, Viorel Coifan (foto), a sesizat Politia Timis ca a fost victima unei inselatorii prin “metoda accidentul”, dupa ce a discutat la telefon cu o persoana necunoscuta care l-a anuntat ca fiul sau a fost implicat intr-un eveniment pe munte si ca are nevoie de o mare suma de bani pentru a fi salvat.

Surse judiciare ne-au dezvaluit ca scenariul pus la cale de escroci a fost atat de credibil, incat Viorel Coifan a fost convins sa trimita urgent, intr-un cont indicat la telefon, nu mai putin de 10.000 de euro.

 

“Planul infractorilor a fost foarte elaborat, din moment ce a putut fi pacalit un om cu picioarele pe pamant cum este recunoscut Viorel Coifan! Persoana care a sunat era extrem de surescitata, i-a spus ca fiul sau a avut un accident pe munte, ca situatia sa este foarte grava si ca este nevoie de multi bani pentru a putea fi ajutat. Scenariul a inclus mai multe persoane, care au confirmat accidentul, in conditiile in care – dupa cum a fost asigurat – fiul sau este in coma si nu poate sa vorbeasca! Victima si-a dat seama ca a fost inselata doar dupa ce a reusit sa ia legatura cu fiul sau”, ne-a dezvaluit o persoana din anturajul fostului presedinte al Consiliului Judetean Timis.

In prezent, politistii de la Investigatii Criminale verifica mai multe piste care pot duce la infractori, mai cu seama ca, in urma cu cateva zile, la Lugoj, au fost capturate doua femei din Calarasi care, prezentandu-se drept avocate, au incercat sa insele o batrana care a fost instiintata ca fiica sa a accidentat doua persoane.

In ultima perioada, prin metoda “accidentul” au fost inselate sute de persoane din toata tara. Modul de operare este spectaculos, bine pus la punct, iar infractorii isi aleg victimele din categoria persoanelor cu copii in strainatate, naive si cu bani. Mai exact, metoda fiului care a avut un accident se deruleaza astfel: un individ  suna la telefonul fix al familiei luata in colimator si se da drept fiul din strainatate, care a avut un grav accident de circulatie, este internat in spital cu gatul în ghips si nu mai poate vorbi, motiv pentru care vocea sa nu poate fi recunoscuta. Dupa acest preambul infractional, telefonul este preluat de „avocatul” său. complicele primului escroc, care merge mai departe cu scenariul si spune ca, intr-adevar, fiul a avut un accident, a ranit grav o femeie, sau un copil, sau un bătran, care s-au ales cu picioarele rupte, si cere familiei sa trimita urgent o anumită suma de bani pentru ca familia persoanei accidentate sa nu depuna plangere. De regula, sumele cerute depasesc 3.000 de euro, iar pentru expedierea rapida a banilor se indica un cont bancar si Western Union.

Reamintim ca Octavia Coifan (foto) – membru al Societe Francaise des Parfumeurs si al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi, autor al unor volume de referinta in parfumerie citate de presa internationala si al unui numar impresionant de articole de specialitate publicate in toate marile reviste – este unul dintre putinii oameni din lume care pot sa adulmece si sa combine mii de mirosuri, fiind singurul  parfumier din tara cu brevet la scoala franceza de parfumuri de la Versailles.

Din pacate, Viorel Coifan nu a putut fi contactat pentru a-si spune opinia vizavi de intamplarea prin care a trecut…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

2 Responses to Exclusiv! Fostul presedinte al PNL Timis, Viorel Coifan, a fost victima unei inselaciuni prin metoda “accidentul”! Vezi suma care a fost virata in contul escrocilor!

  1. Ivan says:

    Nu pot sa creeeed!

  2. take says:

    oricine poate fi victima unor escroci, cand is folosite scenarii care includ persoane dragi! Coifan nu poate fi blamat ca a vrut sa-si salveze copilul

Leave a Reply

%d bloggers like this: