”Adio, dar raman cu tine”, laitmotivul verii la ACS Poli. Inca un angajat ”concediat” a ramas la club

antre acs poli (14) fol ImpactDupa ce ACS Poli a retrogradat in Liga a II-a, s-a facut o curatenie in club, mai mult de ochii, caci un numar mare de oameni au ramas pe functii, si un numar mult mai mic au parasit de fapt clubul. Robu si Bojin au anuntat o depolitizare formala, si pe acelasi sistem de gandire, trei angajati au disparut din club si nu prea. Printre acestia, se afla si medicul Teymoo Ahmadi.


Titu Bojin anuntat ca medicul iranian nu va mai lucra la club inn urma cu aproape doua luni. Totusi, doctorul ortoped continua sa vina la ACS Poli, desi in locul sau va fi angajat alt medic. La amicalul cu Mama Mia Becicherecul Mic, medicul a fost prezent la meci.  Ahmadi ii va mai ajuta in continuare pe cei de la club, exact asa cum o va mai face si Petrea Musat. Fostul director de licentiere va colabora cu ”ora” cu clubul, pentru a pregati dosarul de licentiere de Liga I. Musat nu mai vine la club, dar niciodata nu a fost o persoana careia sa ii placa sa iasa in evidenta. Un alt fost angajat care vine on continuare la club, chiar zilnic, este Viorel Visan. Fostul organizator de competitii al Centrului de Copii si Juniori vine zilnic la serviciu, desi nu mai figura in organigrama noua, unde Sandru Dumitrașcu se ocupa de competitiile juniorilor.

În ceea ce îl privește pe medicul iranian, acesta a lucrat pe ”Dan Păltinișanu” din 1998. Capacitățile sale profesionale sunt însă motiv de contradicții. Unii spun ca e un medic bun, altii ca e slab, iar unii, ca e foarte bun pentru diagnosticarea afectiunilor, nu si pentru prescrierea unui tratament.

Leave a Reply