Alexa, aproape sa traga cativa jucatori de la ACS Poli pe linie moarta

antre fol ImpactAu mai ramas doua saptamani pana la startl Ligii a II-a, iar Dan Alexa este dezamagit de prestatia anumitor jucatori. Tehnicianul refuza sa dea nume clare, dar s-a scapat la “nervi”, dupa amicalul pierdut cu Mama Mia Becicherecul Mic. Desi dupa cateva zile a incercat sa dreaga busoiocul, reiese clar ca “Chirurgul” se gandeste la unii fotbalisti din lot doar ca rezerve si parteneri de antrenament pentru ceilalti.


Vizati sunt in primul rand cativa dintre jucatorii care au inceput titulari contra echipei din Becicherecul Mic. De altfel, s-a si vazut la unii dintre ei nervozitate in teren pe masura ce minutele de scurgeau si Mama Mia conducea. Popovici si Nanu au si strigat la arbitru deoarece nu le-a dat penalti dupa ce portarul agzdelor l-a prins pe al doilea de picioare in careu, iar Popovici s-a injurat cu un spectator nemultumit. De asemenea, o stare de nervozitate o are si Szekely, care nu a reusit sa se transfere, iar Alexa  si recunoscut ca l-a dezamagit pe final de campionat, cand se astepta ca atacantul sa salveze echipa cu cel putin un gol decisiv. De asemenea, si Nuno Claro va fi tras pe banca, deoarece este mult mai profitabil sa i dea sanse tanarului Pap. Nici fundasul stanga Danijel Morariju nu sta foarte bine dupa prestaiile din amicalele verii, fiind depasit de veteranul Silviu Balace. De asemenea, conform surselor noastre, nici Boldea sau Keita nu mai au mari sanse la titularizare dupa ce linia de mijloc a fost invidata de brazilieni.

Practic, toti au evoluat cu Mama Mai, iar dupa meci, Alexa a rabufnit clar:

Pentru mine lucrurile sunt clare, nu exista oboseala. Si Mama Mia a avut meci acum trei zile in Cupa Romaniei.  Pentru unii, le-am spus-o si azi, s-a cam terminat, pentru ca nu e doar evolutia de azi. Starea de oboseala pentru mine e o stare normala, în care trebuie sa faci acumulari, sigur, am avut si multe ocazii. Nu conteaza cu cine jucam, nu trebuie sa pierdem cu o echipa de Liga a III-a. Pentru mine, problema e sa definitivez primul ”11” si în mare parte l-am stabilit. Pentru unii, prestatia se repeta, si chiar nu am timp de experimente, a declarat Alexa vineri seara.

Luni, antrenorul s-a mai domolit si a constientizat ca un campionat e lung, si pot aparea si accidentari. Astfel, declaratia a fost cu totul alta:

Sigur nu i-am trecut pe linie moarta, in viața unei echipe se pot intampla foarte multe lucruri si niciodata nu știi de cine ai nevoie. Pentru mine toti jucatorii sunt importanți, in meciurile amicale le-am dat sanse tuturor. Nu am neglijat niciunul, asa e normal in perioada de pregatire, a spus Alexa dup[ trei zile de meditatie.

Un lucru e cert. Lotul, cu tot cu trei portari, va avea 23-24 de jucatori. Acum, se pregatesc cu prima echipa 28 de jucatori, plus un al patrulea portar de la juniori. Motreanu, Balaure si Dragomir au contracte de juniori, dar Alexa este impresionat de ei, iar motreanu e singura dublura pentru postul de fundas dreapta. Asadar, vor iesi din schema patru-cinci jucatori de la alt segment de varsta.

 

Leave a Reply