RCM Timisoara, fara busola si fara o audienta numeroasa cu CSM Bucuresti. GALERIE FOTO

rcm csm bucuresti (31)RCM Timișoara a terminat cu bine play-off-ul, dupa victoria cu 25-9 cu CSM Bucuresti. Au invins, dar nu au convins,, deoarece in prima repriza, bucurestenii, care se afla la al treilea antrenor din acest sezon, le-au fost egali campionilor care vor titlul si anul acesta. De asemenea, asistenta la meci a fost foarte redusa, desi de data aceasta meciul nu s-a mai jucat la ora 11 dimineata, astfel ca el al doilea meci de rugby pe Stadionul ”Dan Paltinisanu” la care in tribune bate vantul.


În prima repriză, cei de la RCM nu au fost capabili sa dea niciun eseu, iar la pauza s-a intrat cu un anemic 6-6, dupa puncte venite doar din loviturile de pedeapsa. In repriza a doua, dupa ce Grainger Heikell a intrat la vestiare, timisorenii s-au mai trezit si au bifat trei eseuri prin Burcea, Lazar si Fercu. Totusi, s-a dovedit ca jocul scartaie si dupa ce Danie de Villiers a fost dat afara, astfel ca sud-africnaul nu era, cel mai probabil, singurul rau ce trebuie extirpat. Echipa are doua saptamani pentru a se pune la punct inaintea semifinalei, care desi o va disputa pe teren propriu, va fi un meci de care-pe care. Grainger Heikell a avut ”sange in instalatie” si a spus dupa meci ca echipa a jucat foarte slab:

Desigur ca e foarte bine ca am castigat, a fost ultimul meci inainte de semifinala. Dar in mod evident, nu a fost o prestatie foarte stralucita din partea noastra, cu multe greseli, erori de manuire a balonului si multe penalitati acordate impotriva noastra. Putem fi usor dezamagiti de noi. Nu a fost ceea ce am pregatit pentru acest meci, dar cu siguranta am identificat problemele si vom lucra la ele in urmatoarele doua saptamani, a declarat Heikell.

In privinta asistentei, clubul de rugby a avut dinn nou sub 3000 de spectatori pe ”Dan Paltinisanu”, la fel ca la partida cu Farul din urma cu doua saptamani. Atunci s-a jucat la 10 dimineata, cu CSM la ora 18, dar diferenta de ora nu a modificat semnificativ asistenta. De asemenea, partida nu s-a suprapus cu meciul lui ASU Poli, dar ultrasii nu au mai venit sa cante pentru echipa de rugby, la fel cum au facut-o la meciurile cu Farul si Steaua. Se pare ca fara invitatie speciala, galeria alb-violeta nu e atat de iubitoare de rugby pentru cat pretinde, dar si clubul RCM s-a grabit cand le-a spus celor de la FRR ca strang meci de meci peste 5000 de spectatori.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”7″ sort_by=”order” order_by=”asc” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Leave a Reply