Samanta de scandal intre BC Timba si Energia Targu-Jiu! Oltenii i-au acuzat pe ”ursi” de neprofesionalism

timba3BC Timba a ajuns intr-un scandal fara voia ei, imediat după ce au terminat cantonamentul. Accidentarile numeroase din lot i-au determinat pe cei de la Timba sa anuleze amicalul programat cu Energia Targu-Jiu pentru sambata, iar oficialii clubului gorjean au sarit ca arsi, deoarece au pierdut un meci de verificare din perioada de pregatire. În schimb, cei de la Timba s-au scuzat deoarece au prea mult accidentari in echipa dupa cantonamentul de la Vrbas.


Marea suparare a gorjenilor a fost ca Timba nu si-a anulat si amicalul cu CSM oradea, de vineri seara. In aceste conditi, secundul Energiei, Claudiu Akionescu, i-a acuzat pe banateni de neprofesionalism:

”Problema cea mai mare este ca echipa pierde un meci de pregatire. Echipa din Timisoara a dat dovada de lipsa de respect fata de echipa noastra, pentru ca din informatiile pe care eu le detin, Timba va disputa maine un meci amical la Oradea. Ne-au sunat si ne-au comunicat ca au patru jucatori accidentati si ca nu pot onora prezenta la meci pentru a nu risca alte accidentari. Initial am inteles situaţta, care se poate intampla oricarei echipe, dar ulterior am aflat ca vor merge la Oradea. A fost o lipsa de fair-play fata de clubul Energia si regretabil este ca nu ne-au anuntat mai devreme pentru a gasi in timp util un adversar pentru sambata”, a declarat secundul Claudiu Alionescu pentru site-ul Sport in Gorj.

Conducerea BC Timba a avut o reactie pe pagina de Facebook a echipei, prin care explica de ce nu a anulat si partida de la Oradea. Cu Nakic, Patru, Andries si Baptist indisponibili, ”ursii” au tinut sa joace la Oradea pentru ca au si jucatori in teste. Timba a pierdut deja un transfer, pe Mladen Sljivancanin, care a facut hernie la 29 de ani, iar camerunezl Steve Tchiengang intarzie la pregatire deoarece actele ii vin greu. Timba si-a cerut scuze pentru amicalul anulat cu Targu-Jiu:

”De mentionat faptul ca intentia noastra de a anula amicalul de la Targu Jiu a fost comunicata luni, jocul cu sarbii de la Subotica avand loc duminica seara. Meciul cu CSM Oradea se va juca doar pentru ca mai avem jucatori in try out, iar antrenorul Bogdan Murarescu doreste sa ii vada intr-un meci amical, insa un al doilea joc consecutiv ar fi, practic, imposibil din cauza multiplelor accidentari ale jucatorilor noşsri. Ne cerem scuze fata de conducatorii, jucatorii si spectatorii din Targu Jiu pentru situatia creata şi ii asiguram de tot respectul nostru”, se arata intr-un comunicat semnat de conducerea Timba.

Energia Targu-Jiu este antipatica fanilor BC Timisoara dintre vremea Elbei, cand echipa castiga cu ajutorul arbitrilor, iar in spatele bancii trona nimeni altul decat Victor Ponta, care in urma cu cativa ani isi permitea acest lucru, fiind deputat de Gorj. De asemenea, BC Timisoara a mai acuzat arbitraje ostile pe terenul Energiei. Ramane de vazut daca in urma acesuti conflict se va crea si o rivalitate Timba-Energia.

 

 

One thought on “Samanta de scandal intre BC Timba si Energia Targu-Jiu! Oltenii i-au acuzat pe ”ursi” de neprofesionalism

  1. Nu inteleg ce nu le convine oltenilor! Au castigat cu 3-0 la masa verde (deci trita contra ratare de sub panoul promisiunilor) si s-au calificat in faza a II-a a pregatirilor! Bravo, Ponta sa va aiba in paza! 😉

Leave a Reply