Danie de Villiers a tunat impotriva arbitrajului la Cluj! Ce replici acide s-au auzit pe transmisiune

danie-de-villiersRCM Timisoara a avut parte de o victorie facila la Cluj, cu 46-26 impotriva celor d  la Universitatea, dar cu toate acestea, antrenorul s-a enervat teribil pe parcursul partidei. Replicile acide ale tehnicianului sud-african au putut fi auzite si de cei care au urmarit meciul, transmis pe platforma rugbytv.ro si cu siguranta ca astfel, vor ajunge si la urechile federalilor, daca nu cumva l-a auzit chiar unul dintre cei din brigada de arbitri.


Un prim moment care l-a scos din sarite pe tehnicianul RCM Timisoara a fost cand Mateo Malupo s-a accidentat si a necesitat sa iasa din teren. Jucatorul nu mai putea continua, iar arbitrii si-au dat seama mai greu de acest lucru. Astfel ca Danie de Villiers a rabufnit:

“De ce nu poate iesi, e accidentat!”, a fost prima rabufnire a sud-africanului.

Situatia s-a rezolvat pana la urma, dar deciziile centralului au pus paie pe foc. Desi echipa zburda pe teren, deciziile neconforme cu regulile jocului de rugby l-au facut pe De Villiers sa spuna lucrurilor pe nume.

“Sunt satul de acest arbitru de rahat. Arbitrul acesta e o gluma. Sa ii dea cineva un manual cu regulamentul de joc”, a spus antrenorul campionilor.

Anul acesta, Danie de Villiers a mai fost suspendat dupa partida din primavara cu CSM Bucuresti. Atunci, antrenorul a intrat si in teren, fapt nepermis in rugby. Pedeapsa a fost de cateva etape de suspendare, ramane de vazut insa daca acum se va intampla ceva, data fiind enorma “dragoste” a federatiei pentru echipa din Timisoara.

foto; www.druckeria.ro

Leave a Reply