Postasul scrisorii pierdute de la RCM Timisoara, nimeni altii decat cei din familia Borzas! Cum a fost posibil

rcm timisoara vs csm bucuresti (3) fol ImpactMisterul ”scrisorii pierdute” ratacite la masa presei de la Stadionul ”Gheorghe Rascanu” s-a elucidat in mare parte. Conducerea clubului a fost tradata de familia Borzas, dupa inlaturarea lui Danut Borzas din club. Plasatorii celor doua exemplare din scrisoare la masa presei au fost baietii fostului manager sportiv, vazuti langa masa cu mai multe minute inaintea inceperii jocului cu Dinamo, cand au fost descoperite documentele.


Conducerea clubului a confirmat ca fratii Paul și Ciprian Borzas am plasat ”fizic” cele doua exemplare in folie ale scrisorii. Totusi, ramane intrebarea cum au ajuns cei din familia Borzas in posesia documentelui. O posibila explicatie ar fi legata de o neglijenta a clubului. Dupa despartirea de Danut Borzas din mai, e posibil ca cei din club sa fi uitat sa schimbe parola adresei de email oficiale, prin care se coresponda cu FRR. Dan Borzas avea acces la mail, mai ales ca sotia fiului sau Paul a lucrat ca secretara la club si se ocupa de corespondeta cu FRr si nu numai, pana inaintea noului sezon, cand nu a mai venit la serviciu dupa ce a ramas insarcinata. Intrebati despre varianta aceasta, cei din conducere au spus evaziv ca la ultima verificare, parola fusese schimbata, fara sa precizeze cand au verificat ultima data.

Totusi, cei din conducerea clubului nu exclud nici varianta ca fratii Borzas, care au lucrat si ei in club ca antrenori de juniori, sa fi facut rost de document de la o alta persoana din club. De asemenea, nu se exclude nici varianta conspirativa ca cineva de la celallt capat al firului, Federatia Romana de Rugby, sa le fi dat documentul. Danut Borzas a plecat de la club in mare taina in primavara acestui an, fara ca vreuna din parti sa anunte la momentul respectiv ce s-a intamplat. In locul sau a fost adus Attila Brosovszki, fost poloist si manager sportiv la echipa de baschet feminin CSM Targoviste. Sa fi fost vorba de o razbunare a familiei Borzas?

Leave a Reply