Un jucator de la ACS Poli a iesit mai devreme de la antrenament! ”Am fost prea nervos!”

reunire ACS (6)ACS Poli a revenit la Timisoara dupa amicalul cu Vojvodina Novi Sad, iar luni s-au reluat pregatirile la Stadionul ”Dan Paltinisanu”. Un incident mai aparte s-a petrecut dupa antrenamentul de luni dimineata, cand un jucator a iesit mai repede de pe terenul de antrenament, in mod aproape inexplicabil.


Cel care a intrat primul la vestiare a fost Gabriel Canu, fara sa fie urmat de niciun coleg. Chiar atunci, managerul sportiv Ion Timofte ajungea la stadion si l-a intrebat pe fotbalist ce s-a intamplat. Raspunsul lui Canu a venit ca firesc:

“Am fost putin mai nervos la antrenament!”, a spus Canu.

Intrebat de ce a plecat Canu cu cateva minute mai devreme din antrenament, Dan Alexa a spus ca fundasul a acumulat prea multa oboseala si l-a durut musculatura coapselor. Insa in urma cu cateva saptamani, Canu si-a pierdut cumpatul la un antrenament si a urlat la un coleg mai tanar, iar in jur s-a facut o liniste de mormant, iar Dan Alexa a incercat s ail linisteasca pe experimentatul fotbalist de 33 de ani. E interesant de vazut daca personalitatea puternica a lui Canu va deveni un atu, mai ales ca Alexa apreciaza fotbalistii care nu pleaca capul si spun direct ce gandesc, la fel cum a fost el. De asemenea, si prin prisma varstei, ramane de vazut daca Gabriel Canu nu va fi chiar unul dintre capitanii echipei.

Leave a Reply