Rasturnare de situatie la Timba! Fiul unui temut criminal de razboi din fosta Iugoslavie vine pana la urma la “ursi”

sljivancaninBC Timba are mari motive de bucurie. Mladen Sljivancanin a revenit in mod surprinzator la echipa, dupa ce Bogdan Murarescu s-a resemnat ca a ratat trannsferul sau, dupa ce baschetbalistul s-a imbolnavit de hernie si a fost tintuit la pat. Jucatorul cu un CV impresionat si cu un tata care a intrat in istorie a tinut sa demonstreze ca are onoare si ca nu a dat o “teapa” clubului si a facut un gest care i-a lasat pe cei de la Timba cu gura cascata.


Sljivancanin este un fost campion al Germaniei, cu Frankfurt Skyliners. De asemenea, a evoluat in Cipru, liga a doua franceza sau in Rusia, la Samara. Baschetbalistul de 29 de ani poate evolua pe posturile 1, 2 ;i 3, lucru foarte rar in baschet. De aceea, Timba a dat lovitura cu el. Insa vestea ca Sljivancanin a facut hernie si un timp nu s-a putut ridica din pat a cazut ca un trasnet peste galben-negrii. Pana la urma, staff-ul tehnic s-a resemnat si au inceput sa ii caute inlocuitor sarbului. Dar surpriza, cat timp echipa a fost in cantonament la Vrbas, S-au trezit cu Sljivancanin care a spus ca si-a mai revenit si vrea sa demonstreze ca nu a pacalit echipa in vara.

“Sljivancanin a revenit. A venit in cantonament la noi. Nu am mai vazut asa ceva niciodata~, a spus antrenorul Bogdan Murarescu.

Jucatorul a facut terapie pentru problema sa medicala si va continua sa se mai trateze pana va fi 100%. Cu siguranta, Mladen Sljivancanin va fi vedeta Timbei, atat prin prisma CV-ului baschetbalistic, cat si a povestii impresionante de viata. Desi Mladen are cetatenie sarba, tatal sau, Veselin Sljivancanin este cunoscut in istoria contemporana ca un ofiternascut pe teritoriul actual al Muntenegrului cu sange rece, implicat activ in crimele sarbilor impotriva croatilor din orasul Vukovar, poate cel mai sangeros episod al razboiului din fosta Iugoslavie. Veselin Sljivancnain a fost condamnat pentru crime de razboi si arestat abia in 2003, dupa ce mult timp se spune ca a purtat o grenada in buzunar pe care ameninta ca o va folosi daca cineva va dori sa il priveze de libertate.

In acest moment, la Timba sunt batuti in cuei cinci jucatori straini, Sljivancanin, ucraineanul Glazyrin, croatul Nakic, bosniaco-croatul Brkic si sarbul Nemanja Petrovic.

Leave a Reply