BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

RCM Timisoara se CONSOLEAZA cu bronzul Superligii. Timisorenii inving Dinamo intr-o semifinala mica dezechilibrata

rcm.timisoaraRCM Timisoara si-a pus la gat medaliile de bronz dupa un deznodamant de cmapionat la care nu ar fi pariat nimeni pentru banateni pana la semifinala cu Farul Constanta. Galben-albaștri au castigat cu 43-3 cu Dinamo, o echipa cu multi ”sudisti” adusi pe final de campionat, si multi tineri promitatori, dar totusi, mult sub valorea Timiaorei. Un meci care a aratat inc ao data ca locul echipei lui Grainger Heikell ar fi fost in finala mare, intr-o lupta barbateasca cu Baia Mare.

Meciul a inceput fara un protest al RCM-ului, desi echipa a anuntat ca e posibil sa se gandeasca la asa ceva. Cum au promis, oficialii de la Saracens au venit la finala mica, pentru a cerceta ce s-a intamplat la semifinala. Cei doi oficiali au stat in tribuna chiar langa selectionerul galez Lynn Howells. De asemenea, finantatorul Dan Dinu a a purtat la meci un tricou cu mesajul ”FRR Fair-Play Respect RCM”. Timisorenii au avut un eseu anulat regulamentar pe inceput de meci, dupa ce Lemnaru a prins balonul pasat de Fercu si l-a impins doar in terenul de tinta, fara sa il controleze. Au urmat doua lovituri de pedeapsa transformate de ambele echipe, pentru ca apoi Timisoara sa se desprinda si sa nu mai dea nicio sansa dinamovistilor.

Capatana a bifat eseul de 8-3, ramas netransformat, pentru ca apoi, tot ”Kala” sa faca 11-3 dupa o penalitate. Dinamovistii nu au fost inspirati la loviturile de pedeapsa acordat de arbitri, iar Siatome a si lovit bara inr-un moment in care meciul era inca ehcilibrat, iar apoi a ratat ala penalitate. Dupa cele 6 puncte ratate de Dinamo, Calafeteanu nu a gresit si a facut 14-3, scor cu care s-a si intrat la vestiare.

Banatenii au dat drumul la eseuri in repriza a doua. Manasa Saulp a bifat primul sau eseu de cand a venit la RCM, Calafeteanu a trasnformat pentru 21-3, iar apoi au urmar momente bune de joc pentru Dinamo, spre deliciul comentatorilor de la TVR2, care strigau de bucuri.e Timisoara s-a aparat insa bine, iar pe Contraatac, Lemnaru a adus eseul trei, din pasa lui Fercu, pentru 26-3. A urmat o alta lovitura de pedeapsa marca Vali Calafeteanu, 29-3. Lemnaru a mai adus un alt eseu, ramas netransformat. Ultimul eseu a fost pecetluit de Kikinikilau si trasnformat de umaga.

Desi Dinamoa  fortat eseul de onoare pe final, Timisoara s-a aparat eroic. La final, jucatorii au ramas cu bucuria unei victorii de final a Superligii, o victorie totusi nedrepta pentru ce a aratat ehcipa din Banat seonul acesta.

RCM Timisoara: Tarus, Capatana, Saulo, Poparlan, Lazar, Burcea, Rus, Carpo, Calafeteanu, Rose, Shennan, Kinikinilau, Umaga, Lemnaru, Fercu. Au mai intrat: Morrison, Maris, Militaru, Gorcioaia, Tangimana, Moala, Dumitru

Dinamo: Dobre, Adascalitei, Bors, Rosu, Bucurescu, Kata Siaosi, Kata Paula, Holoia, Caplescu, Siotame, Tanase, Merce, Hausia, Cristea, Fili. Au mai intrat: Malani, Badea, Bratu, Iacob

Leave a Reply

%d bloggers like this: