BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

Dan Dinu s-a dezis de Alin Petrache! Ultimele evenimente din rugbyul romanesc l-au facut sa il puna la zid pe seful COSR

Fotor0914150022Dan Dinu a fost un om diplomat de cand s-a implicat in rugby si de multe ori a evitat s aii acuze pe sefii rugbyului romanesc, chiar atunci cand echipa era nedreptatita. De asemenea, a avut o relatie buna cu Alin Petrache, fostul presedinte al FRR si mandru pesedist, chiar daca cel care conducea sportul cu balonul oval era unul dintre cei mai infocati fani ai echipei din Baia Mare si se manifesta pe fata. Toate acestea, pana ieri, cand Petrache, fost jucator la Timisoara, l-a sfidat pe Dinu intr-un mod grosolan.

Astfel, dupa finala mica, Dinu s-a dus la Petrache, acum sef al COSR, sa dea mana cu el. Reactia fostului presedinte FRR a fost de nedescris, iar finantatorul de la RCM Timisoara a fost atat de revoltat incat a postat pe Facebook intamplarea:

”In aceasta seara, cu ocazia finalei dintre CSM Stiinta Baia Mare si RCJ Farul Constanta, am incercat sa i strang mana presedintelui COSR, Alin Petrache, in semn de respect. El, a refuzat sa mi raspunda la salut. In opinia mea, in viata, oamenii se ghideaza dupa buna crestere si mai apoi dupa crezuri . Salutul, in imperiul roman, a fost considerat ca si o forma de respect, de tovarasie. Si pt ca tot vorbim de rugby si despre respect, se pare ca unii oameni, incalca principii fundamentale ale acestui sport. Avand in vedere ca pe Alin, l-am considerat prieten, eu pot sa trec cu vederea acest episod. Dar el, ca si presedinte COSR, poate sa si ceara scuze ??”, a scris Dinu, consternat de gestul lipsit sfidare a lui Petrache.

In urma cu doi ani, Alin Petrache a surprins pesa aflata la finala campionautlui dupa ce tot meicul a urlat pentru a-i incuraja pe baimareni, care aveau deja patru titluri consecutive. Favoritul sau era Csaba Gal: ”Hai Csabi”, a strigat Petrache tot meciul. Totusi, Dan Dinu a avut cu presedintele FRR o buna relatie. A urmat alegerea lui Petrache la COSR, dupa o lupta cu Octavian Belu si Elisabeta Lipa si multe jocuri de culise. FRR a fost preluata de Hari Dumitras, in timp ce Petrache a uitat sa stranga mana celor care i-au intins-o cat a condus sportul cu balonul oval romanesc.

Leave a Reply

%d bloggers like this: