Circ fara bani dupa victoria lui ACS Poli. Sorin Balu, nervos pe ”aroganta” lui Dan Alexa

Fotor0919233346Dan Alexa si Sorin Balu s-a contract indirect in declaratii dupa meciul castigat de ACS Poli cu 2-1 cu FC Caransebes. Balu a venit foarte nervos la conferinta de dupa meci, si a explicat vehement ca echipa sa nu primeste bani pentru a incurca alte echipe, dar nici nu vrea sa promoveze in prima liga, cum a zis Alexa.


Sorin Balu a fost nervos deoarece inainte de meci au fost multe discutii, ba ca echipa sa se va da la o parte pentru Timisoara, iar cireasa de pe tort au fost vorbele lui Alexa, care a spus ca stie ca Fc Caransebs vrea in Liga I:

”Astazi echipa aceasta si-a castigat respectul oamenilor, noi nu am venit sa facem interesele nimanui. Toata lumea a spus ca venim la Timisoara sa dam meciul, am fost la doua minute sa luam 1 punct. A fost ironia lui Alexa cu promovarea, nu ne-am schimbat obiectivul, nu are el de unde sa știe ce obiectiv are Caransebesul. Obiectivul nostru e sa jucam si anul viitor in Liga a II-a, sa facem o echipa frumoasa de Liga a II-a. Echipa noastra a fost motivata, ca la fiecare meci. Noi nu am venit aici sa o încurcam pe Poli sau sa ii ajutam pe altii”, a spus Balu, deranjat de toate insinuarile

Dan Alexa a recunoscut ca totul a fost doar un joc psihologic, facut pentru a destabiliza echipa Caransebesului. De asemenea, „Chirurgul” a lasta modestia deoparte si a spus cu ”gugulanii” ii datoreaza lui faptul ca echipa a ajuns in esalonul secund:

”Va dati seama ca tot ce traiesc ei la Caransebes acum, traiesc datorita mie. Si e normal sa fie asa. Acum un an era iarba mare pe teren, impreuna cu domnul primar și cu Sorin Boiangiu am pus echipa pe picioare. Caransebeșul traieste datorita mie. Am vrut sa pun presiune inainte de meci pe jucatorii lor, stiam ca sunt tineri si nu vor rezista”, a recunoscut Alexa.

Tactica lui Alexa a prins si nu prea, deoarece Caransebesul le-a dat mari emotii pe final. Mai mult ca sigur, episodul meciului direct va ascute rivalitatea intre formatii, care se vor mai intalni in retur, dar au si mari sanse sa se reintalneasca inn play-off.

Leave a Reply