BATAIE intre timisorencele de la CFR Timisoara si oltencele de la Real Craiova. Nici arbitrul n-a scapat FOTO

cfr real craiova (54)Superliga de fotbal feminin este una aparte, dar meciul dintre CFR Timisoara si Real Craiova a adus un episod neobisnuit si pentru boemul fotbal feminin romanesc. Pe final de meci, un penalti acordat pentru un hent in careu a incins spiritele foarte tare, astfel ca jucatoarele s-au luat la batate, iar portarita Craiovei l-a lovit si pe arbitru, intr-un acces de furie.


Meciul a fost unul echilibrat si incins, deoarece fiecare echipa si-a dorit mult cele 3 puncte. Oltencele au deschis scorul prin Simion, iar arbitrul a dat startul foarte repede la joc. Astfel, Larisa Sirbovan de la CFR Timisoara a profitat si marcat pentru 1-1. A fost un prim moment care le-a enervat pe oltence, care i-au reprosat arbitrului ca a dat start la joc prea repede, cand ele inca se bucurau la centru pentru primu gol. Pana la pauza, Abrudan a facut 2-1 pentru CFR Timisoara, dar Hornea a egalat, astfel ca la caine s-a intrat cu 2-2.

In minutul 81, Poznac a facut hent in careu, pentru evita un gol iminent al “leopardelor” de la Gara Mare. Arbitrul a fluierat penalti, si de aici a inceput incaierarea. Pe langa furia craiovencelor, si timisoreanca Ionela Voica a raspuns cu aceeasi moenda, lovind o adversara cu piciorul. Portarita Ana-Maria Niculescu de la Craiova a fost cea mai nervoasa insa si l-a altoit putin pe arbitru. Apoi, a parasit terenul mai mult fortata dupa ce a primit eliminare, alaturi de colega Georgiana Poznac si de Ionela Voicea. Jocul s-a terminat 3-2, dupa ce Loredana Sas a transformat penaltiul.

“N-am mai vazut asa ceva, chiar sunt dezamagit de atitudinea lor. Eu stiu ca tensiunea din timpul jocului trebuie canalizata spre perfomanta, nu sa te iei la bataie cu adversarul. Sunt gesturi care nu fac cinste fotbalului feminin si fotbalului in general. Se pare ca mai apar si chestiuni de gen. Noi nu am mai avut probleme de acest gen, dar se pare ca suntem provocati si asta se intampla. Jucatoarea noastră dintr-odata a explodat, nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat, nici nu vreau sa comentez aceste incidente”, a spus antrenorul Timisoarei, Florin Bugar. 

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”9″ sort_by=”order” order_by=”asc” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Leave a Reply