ACS Poli, acuzata de BLAT în Liga a II-a. Erik Lincar ii arata cu degetul pe timisoreni ca au promovarea aranjata

acs poli mama mia amical (4) fol ImpactSeria vestica a Ligii a II-a se anunta una destul de echilibrata, cu multe echipe care se bat la promovare. Meciul pierdut de ACS Poli la Ramnicu-Valcea cu 1-0 a scos la iveala acuzatii foarte grave aduse banatenilor. Oficialii echipei din Valcea, considerata de Alexa principala contracandidata la promovare, au acuzat echipa in alb si negru atat inainte de meci, cat mai ales dupa joc.


Inainte de meci, presedintele Bogdan Medrea a declarat ca spera ca arbitrajul sa nu ii dezanvantajeze. Dupa meci, antrenorul Erik Lincar a rabufnit la adresa Timisoarei si a centralului satmarean Ovidiu Mazilu. Antrenorul a spus ca echipa sa a mai avut alte trei penaltiuri neacordate:

”Nu am vorbit de arbitraj, pana acum am avut doua egaluri si am felicitat arbitrii dupa meci, dar azi, pe acest om, nici nu vreau sa il vad, pe niciunul dintre ei! Daca Timişoara trebuie sa promoveze, noi toate echipele ne dam la o parte, e inadmisibil ce s-a intamplat la Valcea, stiam acest lucru de 2-3 zile. Multa lume care e in fenomen, stie ce se intampla, ca toată lumea trebuie sa duca aceasta echipa la Liga I, dar nu asa, ci prin fotbal, fratilor.  Nu se poate asa ceva, a venit si un nou sef la arbitrii, domnul Vasaras, sa vina unii si sa aiba intentii clare de a favoriza pe cineva! Eu zic, ca din cele trei penaltyuri care nu s-au dat, a fost cu siguranta inca unul, ati vazut maniera, cand am bagat un pic piciorul la minge, dadea invers, bagau ei, nu dadea nimic, nu o sa inteleg niciodata. A fost cel mai slab arbitraj din ultimii trei ani, pe care l-a avut Valcea, notati asta, eu cat am fost la Damila si la Valcea, nu am avut niciodats niciun fel probleme de arbitraj. Normal, toats lumea isi pune semne de intrebare, de ce astazi, de ce?~, a tunat si fulgerat Erik Lincar

Unicul gol al meciului a venit din penaltiul batut de Coman in minutul 86, dupa faultul lui Belu.

 

Leave a Reply