BREAKING NEWS! Descinderi ale politistilor din Bucuresti la palatele tiganilor pistolari din Lugoj, care o vara intreaga au terorizat orasul     O ambulanta a fost implicata intr-un accident, marti seara, la Dumbravita, fiind raniti si preluati de un alt echipaj atat medicul, cat si asistenta    Procurorul Codrin Gavra, de la DNA Timisoara, isi petrece concediul de odihna tocmai in Mexic, pentru a evita intalnirile cu viitori inculpati    Fostul premier Sorin Grindeanu ar putea prelua sefia ANCOM, unde va avea un salariu lunar de 10.000 de euro     Parcarile TimPark nu se scumpesc nici in 2018, au decis consilierii locali, un abonament lunar general urmand sa coste 42,84 lei    De maine intra in vigoare masura legislativa ce va acorda detinutilor 12 zile la fiecare 60 de zile executate in conditii necorespunzatoare

Adrenalina in exces! Patru echipaje cu pretentii la podium au fost nevoite sa abandoneze raliul Giarmata-Pischia din cauza unor defectiuni la masinile de concurs!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

masina defecta

Campionatul de Automobilism si Karting a revenit in forta in calendarul sportiv al judetului Timis, dupa o scurta pauza estivala, cu unul dintre cele mai spectaculoase concursuri pe patru roti organizate de catre comisia de specialitate din cadrul filialei locale a ACR. Rally Kart Giarmata – Pischia a adunat la start peste 50 de impatimiti ai automobilismului, piloti cu experienta sau debutanti, care au inceput sa-si tureze motoarele bolizilor de sute de cai putere inca de la primele ore ale diminetii.

Din nefericire, tensiunea de concurs si adrenalina in exces au scos din joc, inca de la primele starturi in proba speciala 1, din centrul comunei Giarmata, trei dintre echipajele cu mari sanse la podium.

Nemeth-Avram, aflati la bordul unui Renault 5GTT, sotii Curelaru, inscrisi in concurs cu un Opel Astra, si Stanean-Mita, pe un VW Golf, au avut ghinionul unor defectiuni mecanice care nu au putut fi remediate in timp util si au fost nevoiti sa abandoneze competitia, rand pe rand. Tot de ghinion s-a lovit si singurul echipaj feminin inscris in concurs, Popa – Timis, pe un Honda Civic, bolid a carui cai putere au cedat ireversibil, sleiti de putere, chiar la startul in proba speciala 3, in Bencecul de Jos.

„Ghinion teribil, sa fii singur la clasa si sa fii nevoit sa abandonezi! Daca ajungeau la final, fetele ar fi luat locul I, ca nu avea cine sa le bata!”, a comentat, mucalit, pilotul Sorin Mihoc.

De altfel, daca vorbim despre dificultatile raliului Giarmata – Pischia, trebuie sa spunem ca raliul de orientare, introdus in premiera desfasuratorul competitiei, a pus la grea incercare nervii concurentilor, care au fost nevoiti sa cerceteze cu vigilenta sporita stradutele din Bencecul de Sus, Bencecul de Jos si Pischia pentru a descoperi indiciile ascunse de organizatori. Pana la urma, cel mai inspirat s-a dovedit, cum era de asteptat, tandemul Giurisici – Rotaru, urmat echipajul de Preunca – Ilas.

„Cu raliul de orientare Giarmata – Pischia am intrat in randul marilor competitii automobilistice europene, pentru ca, afara, asemenea intrecereri, anexate raliurilor propriu-zise, sunt la ordinea zilei!”, a exclamat Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul ACR Timis.

Castigatorii celei de-a VII-a etape a Campionatului de Automobilism Timis au intrat in posesia cupelor pe scena amenajata in centrul localitatii Giarmata, dupa ce concurentii au fost invitati la o scurta masa festiva cu o supa-gulas si paine din belsug. Ca si anul trecut, concurentii au comentat ironic meniul oferit de primarul Virgil Bunescu, mentinand Giarmata pe ultimul loc in topul ospitalitatii si a respectului pentru concurenti. O pata de culoare la festivitatea de premiere a constituit-o prezenta vedetei TV Mihaela Tatu, care a fost premiata pentru sustinerea sportului automobilistic timisean.

„Sper ca cei de la Centru sa observe, vreodata, ca aici se fac lucruri bune in acest sport si sa se implice in sustinerea unor asemenea competitii!”, a precizat vedeta supranumita „de 3X femeie”.

Urmatoarea etapa se va desfasura peste doua saptamani, la Cheveresul Mare.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

One Response to Adrenalina in exces! Patru echipaje cu pretentii la podium au fost nevoite sa abandoneze raliul Giarmata-Pischia din cauza unor defectiuni la masinile de concurs!

  1. barbu says:

    La Giarmata s-a taiat si in acest an o oaie pentru masa concurentilor! Zupa de miorita servita cu furculita si cutitul! Primarul Bunescu ar trebui sa mearga la un curs de perfectionare la Comlosul Mare

Leave a Reply

%d bloggers like this: