Dan Dinu a RABUFNIT la adresa Federatiei Romane de Rugby, dupa o aroganta plina de tupeu a conducerii forului

dan-dinuDan Dinu nu a mai suportat tupeul oficialilor FRR, desi s-a abtinut de la comentarii dupa incidentele de la semifinala pierduta de RCM Timisoara in conditiile misterioase ale carnetelor rupte. Omul de afaceri se afla intr-o pozitie mai mult decat ingrata, intrucat este de un an si jumatate membru in Biroul Federal al FRR, iar la club, chiar daca nu mai e vicepresedinte, a ramas implicat si da sume conistente de bani. La aproape o saptamana de la semifinala incredibila, Dinu a rabufnit.


De cand s-a pierdut semifinala, Dinu a avut doar un mesaj pe site-ul clubului, destul de diplomatic la adresa FRR, postat luni, prin care spune ca echipa trebuia sa isi poata apara corect sansele. Totusi, atitudinea FRR l-a facut sa uite de diplomatie si sa spuna lucrurilor pe nume. Dinu a dezvaluit un lucru care arata ca relatiile cu Farul Constanta sunt ult mai amicale decat ar trebui:

”Acum doi ani cred, s a amanat inceperea campionatului ca Farul sa si aduca jucatorii. Noi, am fost pusi la zid. Rugbyul, va avea de suferit si nu RCM se va face vinovat de acest lucru”, a postat omul de afaceri pe pagina sa de Facebook vineri dimineață

Mesajul a venit dupa o alta postare, prin care Dinu a inceput sa atace FRR, dupa ce pe site-ul Superligii a aparut un articol prin care forul le rade banatenilor in nas ca au demonstrat ca nu au un lot de cmapioni, ci doar titulari buni. Omul de afaceri a rabufnit ca multei rugbysti au intrat in teren neincalziti dupa incidente:

”Desi nu am dorit sa cred acest lucru, ba chiar am refuzat, se pare ca unii oameni sunt manati de intentii rautacioase. Acest articol se doreste a fi o tragere de urechi a echipei RCM. Pentru cel ce a scris acest articol, in ziua de astazi jucatorii sunt pregatiti psihic, ba mai mult jucatorii care au evoluat, nu aveau nici incalzirea facuta, nu aveau ghete …. Consider acest articol tendentios din partea celor care trebuiesc sa fie echidistanti !”, a mai postat Dinu.

Intr-adevar, pe Superliga a aparut o avancronica plina de tupeu, prin care practic, timiorenilor li se spunea aproape fatis ca li s-a demonstrat de ce nu au fost lasati sa participe in Challenge Cup:

 

”Desigur RCM Timisoara va incerca sa invinga in singura partida pe care nu si-ar fi dorit-o in acest sezon, insa banatenii trebuie sa traga concluzia corecta a pierderii semifinalei cu Farul Constanta. O echipa care isi doreste mai mult decat laurii competitiei interne trebuie sa posede un lot valoros capabil a face fata oricarei situatii. Practic galben-albastrii au pierdut semifinala din punct de vedere mental deoarece de-a lungul campionatului fara unii dintre absentii din penultimul act au reusit sa adune punctele necesare unui loc doi la finalul sezonului regulat”, se arată pe site-ul Superligi.

Miercuri, cu trei zile inainte de semifinala, vicele Dusan Filipas a anuntat ca Timisoara nu trimite jucatorii pentru Lupii Bucurestiului. Oficial, motivul era suprapunerea cu partidele din grupele Cupei Romaniei. In realitatea, banatenii erau suparati deoarece FRR nu a lasat Timisoara sa participe in cupele europene pe motiv ca n-au lot de 38 de sporitiv, ci doar 34.

Leave a Reply