Detectorul de minciuni, un BLUF al Federatiei Romane de Rugby. Totul a ramas la stadiul de ”gargara”

rcm dupa semifinalaRCM Timisoara a murit cu dreptatea in mana dupa ce la semifinala cu Farul Constanta, sase jucatori au avut carnetele de joc rupte. Echipa a castigat medaliile de bronz dupa finala mica, o palida consolare dupa un an intreg de munca. Imediat dupa incidente, atat clubul, cat mai ales FRR, au marsat pe ideea ca cei care au atins carnetele vor merge sa faca testul poligraf. La opt zile de la incident, totul pare sa fi fost o bravura in declaratii si cam atat.


Finantatorul Dan Dinu spune ca a comunicat FRR acceptul sau in scis sa faca inclusiv el testul. Intre timp, elanul ”dreptatii” pare ca s-a stins, iar nimeni nu a mai facut niciun test:

Se pare ca testul poligraf a fost o gaselnita a cuiva din Federatie, care nu are cuvant. Testul trebuia sa se faca inainte de finala mica. Nu ne-a mai contactat nimeni, nu cred ca se va mai face testul. Cred ca cel care a venit cu initiativa simte pe cineva vinovat si acum da inapoi. Si mie mi-au cerut sa fac testul poligraf si le-am comunicat in scris ca accept, chiar daca este sub demnitatea mea”, a declarat finantatorul Dan Dinu.

La finala mica au fost prezenti si oficialii de la Saracens, partenerii britanici ai galben-albastrilor. Englezii au cerut un punct de vedere federalilor, dar si clubului, pentru scandalul fara precedent de la semifinala si sunt mari sanse ca pe site-ul clubului din Londra sa apara o declaratie oficiala in acest sens chiar astazi.

Leave a Reply