Iancu nu renunta! Fostul patron de la Poli Timisoara a dat un telefon ”binevoitor” la ACS Poli

iancuUmbra lui Marian Iancu e mai prezenta ca oricand la Timisoara. Fostul patron de la Poli Timisoara a anunntat deja ca din viitorul sezon revine cu echipa la Timisoara, dar in acelasi timp, nu vrea sa le lase nici pe ASU Poli si ACS Poli sa traiasca. Iancu se afla deja in litigiu cu ASU Poli, si ameninta ca in curand si ACS Poli va avea probleme daca nu isi schimba numele.


Marian Iancu se judeca cu echipa suporterilor deoarece acestia folosesc numele de Poli si joaca in culorile alb si violet. Speta urmeaza sa se judece la Comisia Nationala de Solutionare a Litigiilor, iar sursele noastre spun ca Danut Lata de la AJF Timis se teme pentru verdictul ce urmeaza sa il dicteze FRF. In tot cazul, daca CNSL nu va gasi ca ASU Poli si AJF Timis sunt in culpa, Iancu se va adresa la TAS. De speta legata de echipa suporterilor se leaga si viitorul lui ACS Poli insa. Iancu a declarat ca pentru al treilea sezon de existenta al echipei, nu si-a mai dat acordul ca echipa sa utilizeze numele de Poli.

”Marian Iancu a dat un telefon la club sa ne sugereze ca ar fi bine sa ne schimbam numele”, ne-a declarat o sursa din cadrul ACS Poli.

Totusi, deocamdata conducerea clubului banatean nu va actiona, intrucat considera ca Iancu nu are ce sa le faca. Ioan Timofte a declarat ca clubul asteapta verdictul in cazul ASU Poli. Totusi, telefonul lui Iancu, venit ca un sfat prietensc, a venit dupa ce procesul cu echipa suporterilor a inceput. Regulamentul FRF spune ca o echipa isi poate modifica numele in timpul campionatului, in situatii in care este fortata sa faca acest lucru.

Lipsa de atitudine a conducerii clubului are legatura si cu faptul ca primaurl Nicolae Robu sustine ca ASFC Poli i-a cedat palmaresul lui ACS poli. Totusi, actul prin care asociatia condusa de Viorel Boit ceda palmaresul echipei lui Iancu nu a fost anulat, si mai este valabil inca 18 ani. Tocmai de aici pot rezulta mari incurcaturi.

Leave a Reply