Ipoteza-soc lansata de Dan Dinu: Politia nu a fost lasat sa isi faca treaba la semifinala cu bucluc dintre RCM Timisoara si Farul

politie1La mai bine de zece zile de la incidentele petrecute la semifinala dintre RCM Timisoara si Farul Constanta, finantatorul Dan Dinu a iesit cu un comunica de presa in care scoate o informatie de care nimeni nu a pomenit nimic in toate conferintele de dupa meci: politistii nu au avut acces in vestiarul arbitrilor. Ramane insa un mare semn de intrebare de ce clubul spune acest lucru abia acum.


Declaratia lui Dinu vine la o zi dupa ce a precizat ca oficialii FRR nu au mai pomenit nimic de testul-poligraf deoarece simt ca vinovatul e in interior. Finantatorul pluseaza si arata cu degetul FRR pentru obstructionarea anchetei:

“Am cerut sprijin in amanarea partidei, dar nu l-am primit. Am cerut, impreuna cu autoritatile Timisoarei, acces pentru echipajele Politiei în vestiarele arbitrilor, dar am fost refuzati. O asemenea abordare din partea FRR a unei situatii grave incurajeaza astfel de practici abuzive si acţiuni de sabotaj, care stirbesc imaginea rugby-ului romanesc, atat pe plan local, dar si pe plan international”, se arata in comunicatul semnat de Dinu.

De asemenea, Dinu spune ca FRR a fost nedreapta fata de club si atunci cand nu le-a comunicat ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru a putea participa in Challenge Cup, ci doar s-au trezit cu decizia ca Lupii Bucurestiului sa participe din nou in Europa. Discutia este mai veche, din luna iunie. Atunci, oficialii clubului nu au raspuns cu subiect si predicat daca stiau ca trebuie sa aiba minimum 38 de jucatori in lot. Dupa transferurile din vara, banatenii au 34 de sportivi in lot.

Leave a Reply