Miroslav Giuchici revine pe sticla! Lansatorul de talente din fotbalul banatean incepe un proiect cu elevii din Timis

giuchiciMiroslav Giuchici va reveni pe sticla cu o emisiunine la o televiziune locala din Timisoara in aceasta toamna, dupa cativa ani in care a luat o pauza de la aparitiile televizate. Giuchici doreste sa aiba o emisiune chiar la TVR Timisoara, pentru a-si promova noul proiect fotbalistic cu fotbalul din scoli. De anul viitor, omul de care s eleaga numele lui Torje si Barbut se gandeste chiar sa isi extinda proiecutl la nivelul regiunii de vest a Romaniei.


Giuchici are in proiect o emisiunea care sa se difuzeze vinerea si care sa includa rezumate din meciurile viitorului proiect fotbalistic, interviuri cu micutii fotbalisti care se vor evidentia luate imediat dupa meciuri, dar si discutii in platou cu jucatorii din campionatul scoalr, dar si cu personalitati din fotbalul timisean, sau discutii cu pedagogi sau psihologi. Campionatul va demara in toamna aceasta cu 32 de echipe din Timisoara si din zona metropolitana, urmand ca de anul viitor, ”Mima” sa vrea sa extinda proiectul la judetele Caras-Severin, Arad si Hunedoara:

”Vreau sa fac o emisiune vinerea, incerc sa vad daca se poate la TVR, pentru ca ei au acoperire in toata regiunea de Vest. Dar la ei e mai complicat, cu aprobarile de la Bucuresti. Daca nu, o sa incerc probabil la Tele Europa Nova. In viitor vreau sa ajung chiar la Digi, pentru ca va fi un proiect care va face o audienta foarte mare”, ne-a declarat Miroslav Giuchici.

Meciurile de fotbal vor avea loc sambata de sambata, in salile de sport de la Mosnita Noua si Sacalaz, pentru care transportul e asigurat. Ideea proiectului cu meciuri intre scli e mai veche, si se va baza pe fonduri de la Consiliul Local Timisoara si Consiliul Judetean Timis, daca finantarea va trece de votul consilierilor.

”Eu aveam de mult ideea aceasta, dar nu am vrut sa se spuna ca vreau sa caut talente pentru echipa mea (n.r. Sarbianca Giuchici). Am incercat de mai demult sa fac, dar inspectorul Muresan era delasator si nu a mers acum sase-opt ani”, a adăugat Giuchici.

Acum trei ani, Giuchici aparea pe sticla la Tele Europea Nova, ”Fotbal”, in care era unul dintre adversarii din presa timisoareana a lui Marian Iancu.

 

Leave a Reply