BC Timba a renuntat la Mladen Sljivancanin, fiul temutului criminal de razboi implicat in masacrul de la Vukovar. ”Ursii” cauta deja inlocuitor

mladen.sljivancaninBC Timba s-a despartit saptamana aceasta de Mladen Sljivancancin, jucatorul  cu cel mai bun CV adus vara aceasta la echipa lui Bogdan Murarescu. Totusi, fostul campion al Germaniei a jucat mult sub asteptari in cele patru partide oficiale ale Timbei, astfel ca staff-ul si conducerea a decis sa renunte la Sljivancanin, care in cariera sa a evoluat si in multe partide de Euroliga. De asemenea, echipa e pe cale sa renunte si la alt jucator, deoarece antrenorul nu e multumit de randamentul pe care il da actuala formula.


Venirea lui Sljivancanin a fost o adevarata telenovela, deoarece in vara s-a renuntat la el, dupa ce baschetbalistul a facut hernie, dar pana la urma, sarbul s-a vindecat si a venit la Timba. Perioada de timp pentru pregatirea a fost insa mult mai scurta, iar acest lucru s-a vazut, deoarece jucatoarul ce poate acoperi posturile 1, 2 si 3 nu a adus un plus echipei:

”Ne-am despartit de comun acord de Mladen Sljivancanin, si-a primit toti banii la zi. Jucatorul nu s-a integrat bine in echipa noastra”, a spus managerul general, Aurelian Novac.

Antrenorul Bogdan Murarescu a recunoscut ca a fost si el nemultumit de randamentul lui Sljivancanin, dar si ca clubul si jucatorul au avut o intelegere, ca daca nu se recupereaza rapid, sa rezilieze contractul:

”Ne-am inteles de comun acord sa reziliem contractul. Asa am stabilit de la bun inceput, daca el nu da randament intr-un anumit interval de timp, ne despartim. Eu nu am timp sa astept. Am pierdut deja doua meciuri acasa. Randamentul lui Sljivancanin a lasat de dorit, inafara de unul dintre meciurile de Cupa Romaniei cu Clujul, a terminat pe minus la eficienta fiecare partida”, ne-a precizat Bogdan Murarescu.

Totusi, lista plecarilor de la Timba nu e gata. Cel mai probabil, saptamana aceasta, ”ursii” se vor mai desparti de un strain. Insa Bogdan Murarescu e deja in cautari pentru al alti doi straini, iar postul principal vizat e cel de conducator de joc.

Mladen Sljivancancin a parasit echipa deja de duminica trecuta. Baschetbalistul de 29 de ani s-a nascut in fosta Iugoslavie, unde tatal sau, Veselin Sljivancancin a fost unul dintre generalii implicati in masacrul asupra croatilor din Vukovar. Dupa multi ani in care a fost cautat pentru crimele de razboi, tatal fostului jucator al Timbei a fost arestat in 2003, iar presa sin Serbia a reltat ca avea o grenada in mana cand a fost retinut.

 

Leave a Reply