BREAKING NEWS! Descinderi ale politistilor din Bucuresti la palatele tiganilor pistolari din Lugoj, care o vara intreaga au terorizat orasul     O ambulanta a fost implicata intr-un accident, marti seara, la Dumbravita, fiind raniti si preluati de un alt echipaj atat medicul, cat si asistenta    Procurorul Codrin Gavra, de la DNA Timisoara, isi petrece concediul de odihna tocmai in Mexic, pentru a evita intalnirile cu viitori inculpati    Fostul premier Sorin Grindeanu ar putea prelua sefia ANCOM, unde va avea un salariu lunar de 10.000 de euro     Parcarile TimPark nu se scumpesc nici in 2018, au decis consilierii locali, un abonament lunar general urmand sa coste 42,84 lei    De maine intra in vigoare masura legislativa ce va acorda detinutilor 12 zile la fiecare 60 de zile executate in conditii necorespunzatoare

ACS Poli si ASU Poli se pregatesc de procesul cu Iancu. Cele doua echipe rivale vor fi judecate de FRF in solidar

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

asu poli mama mia becicherecu mic (5) fol ImpactACS Poli si ASU Poli au fost chemate martea viitoare la FRF, pentru procesul pentru folosirea ilegala a numelui si culorilor, proces intentat se SC Politehnica Timisoara SA, societate la care actionat majoritar este Marian Iancu. Desi omul de afaceri a ajuns dupa gratii, cu o condamnare de 12 ani in dosarul RAFO Onesti, procesul la FRF va continua, iar primul termen la Camera Nationala a Solutionare de Litgiilor este in 28 octombrie, data pana la care ambele echipe au obligatia sa trimita documente prin care sa isi sustina nevinovatia.

Citatia a venit luni pe faxul celor de la ACS Poli, Clubul in alb si negru a avut timp de doi un act de la Marian Iancu, prin care SC Politehnica Timisoara SA, detinatoarea palmaresului, numelui si culorilor Politehnici Timisoara, isi dadea acordul ca echipa mutata din Recas sa poarte actuala denumire si sa joace in actualele culori. Iancu nu a mai vrut sa prelungeasca aceasta intelegere pentru inca un sezon, pe motiv ca in aceasta toamna se va decide daca societatea comerciala pe care a functionat vechea echipa va intra sau nu intr-un proces de reorganizare. Bucuresteanul miza ca adunarea generala a creditorilor va vota pentru reorganizare, iar astfel, planifica sa revina in fotbal vara viitoare. Planurile i-au fost stricate de judecatori, dar litigiul a ramas. Ion Timofte e constient ca incarcerarea lui Iancu nu va infleunta foarte mult litigiul:

“Pana in data de 28 octombrie, trebuie sa trimitem tot felul de documente. Atunci am fost chemați in solidar cu ASU Poli la Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor. Faptul ca Marian Iancu a fost condamnat nu conteaza, pentru ca societatea are un administrator judiciar”, a spus Timofte.

Suporterii lui ASU Poli au insa alta parere. Cristian Brancovan, fostul lider de galerie, considera ca CNSL nu este competenta pentru a judeca un asemenea caz. De asemenea, e convins ca faptul ca Iancu a fost condamnat va conta in desfasurarea litigiului:

“Din cate stiu eu, acea comisie nu are atributia sa judece astfel de litigii. Iancu putea sa contesta faptul ca cei de Comisia de Disciplina si-au declinat competenta, dar nu a facut-o. Oricum, noua nu are ce sa ne faca, pentru ca echipa aceasta exista din 2003, iar el are un act de Universitatea Politehnica din 2006, semnat chiar de actualul rector Viorel Serban, pentru a putea folosi numele universitatii. Din ce stiu, a expirat chiar in octombrie 2014. Oricum, faptul ca el e la inchisoare va conta, pentru ca asa nu va mai putea mitui oamenii pe care voia sa ii mituiasca”, a spus Brancovan.

Iancu a deschis un proces la TAS impotriva celor de la ASU in urma cu un an. Tribunalul de Arbitraj Sportiv si-a declinat insa competenta judecarii cazului, deoarece nu putea avea calitate de prima instanta. Iancu a depus plangere la FRF, la Comisia de Disciplina, care si-a declinat competenta asupra spetei. Astfel, dosarul a ajuns pe masa Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor, unde de curand, Iancu s=a indreptat si impotriva celor de la ACS Poli.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: