Judecata suspendarilor de la RCM Timisoara, amanata pentru tarziu in noapte. Jucatorii au fost audiati la Bucuresti

RCM-UV-Timişoara-3Agitatie mare la FRR joi seara. Comisia de Disciplina s-a intrunit sa discute despre cazul RCM Timisoara, suspendarile antrenorului Grainger Heikell si ale celor noua jucatori, iar deliberarle au durat foarte mult. La FRR a fost prezent si Dan Dinu, incriminat in scrisoarea postata miercuri seara pe site-ul federatiei cum ca aduce prejudicii rugbyului romanesc.


Practic, audierile jucatorilor au inceput in jurul ore 16, iar cei noua sportivi carora clubul nu le-a dat voie sa se prezinte la meciurile selectionatei Lupilor Bucurestiului au mers pana in Capitala. Este vorba despre Alexandru Tarus, Valentin Poparlan, Dorin Lazar, Stelian Burcea, Randall Morrison, Daniel Carpo, Valentin Calafeteanu, Paula Kinikinilau si Madalin Lemnaru. De asemena, Grainger Heikell a fost audiat prin Skype. Comisia a ramas insa sa delibereze foarte mult dupa. Teoretic, decizia ar trebui luata joi, 2 octombrie, conform lui Dan Dinu, deoarece ar fi in termenul a 30 de ziel de cand Dusan Filipas a anuntat ca RCM Timisoara nu va trimite jucatorii la selectionata Lupilor:

”Cei de la Comisie mi-au promis ca ma anunta. In mod normal ar trebui sa ia in seara aceasta o decizie pentru ca expira cele 30 de zile în care ei pot fi suspendati”, a spus finantatorul echipei.

Federalii nu au ratat ocazia sa il traga de urechi pe Dinu, culmea, membru al Biroului Federal, pentru ca lovit in FRR de cand s-a intamplat cazul carnetelor cu vizele rupte. Replica lui Dinu nu s-a lasat asteptata:

”Le-am spus celor din FRR sa imi spuna ce am zis eu despre federație si nu este adevarat. Ma astept la orice din partea federației”, a precizat Dan Dinu.

Referitor la acuzatia federatiei, cum ca clubul nu a schimbat numarul de fax, care a ramas cel personal al lui Dan Borzas, Dinu a spus ca acest lucru tot nu ar explica cum a intrat fostul secretar general al clubului in posesia scrisorii trimite de club catre FRR:

”Nu stiam ca exista acea adresa in antet. Oricum, scrisoarea a fost trimisa de la club la federatie, nu invers”, a adaugat Dinu

In mod normal, joi dimineata ar trebui sa se stie daca antrenorul si cei noua jucatori au fost suspendati pentru meciurile ramase din Cupa Romaniei.

 

 

Leave a Reply