Paradoxuri cazone! Inspectorul sef adjunct al Politiei Timis, Daniel Langa, a plecat la Bucuresti pentru a da concurs pe functia in care tocmai a revenit Gheorghe Popescu!

gheorghe popescu - daniel langa

Decizia Curtii de Apel Timisoara prin care fostul inspector sef adjunct al Politiei Timis, comisarul sef Gheorghe Popescu, a fost repus in functia din care a fost demis anul trecut a tulburat serios apele in echipa de comanda a institutiei.


Coincidenta sau nu, hotararea definitiva a instantei de judecata a venit intr-un moment in care comisarul sef Daniel Langa, “uns” inspector sef adjunct in luna iunie a acestui an, tocmai se pregatea sa dea examenul de confirmare pe post. De altfel, politistul a si facut un drum la Bucuresti saptamana trecuta, insa concursul s-a amanat din motive mai mult sau mai putin transparente.

“Eu am anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane sa anuleze acest concurs, intrucat exista un proces pe rol, in care fostul inspector sef adjunct are mari sanse sa revina pe post! In aceste conditii, confirmarea in functie a comisarului sef Daniel Langa ar fi fost inutila, intrucat hotararea judecatoreasca e obligatorie si trebuie pusa in aplicare de indata”, ne-a dezvaluit Carmen Obarsanu, avocata fostului inspector sef adjunct.

Cu toate ca revenirea in functie a lui Gheorghe Popescu este iminenta, paradoxal, Daniel Langa a plecat, azi, la Bucuresti, insotit de inspectorul sef Sorin Muntean, urmand sa se prezinte la concursul de confirmare pe post.

“Nu inteleg de ce au mai plecat la Bucuresti si cheltuiesc banii institutiei degeaba. IGPR a fost anuntat ca, la Timisoara, fostul inspector sef a castigat procesul cu MAI si trebuie repus in functie! Obligatoriu! De ce se mai tine acel concurs la care participa doar domnul Langa, chiar nu inteleg!”, si-a exprimat nedumerirea avocata Obarsanu.

In timp ce sefii Politiei Timis sustin ca exista o procedura legala a concursului care trebuie indeplinita, comisarul sef Gheorghe Popescu asteapta sa i se puna la dispozitie biroul de inspector sef adjunct.

“Astep repunerea pe functie si-i astept la o cafea pe toti cei care au sustinut lupta mea cu sistemul! Sa moara toti dusmanii de ciuda!”, ne-a declarat fostul si viitorul inspector sef adjunct al Politiei Timis.

Reamintim ca nerespectarea hotararilor judecatoresti se pedepseste, conform Noului Cod Penal, cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda…

Gh. Ilas

Leave a Reply