Incident de campanie! Primarul localitatii Comlosul Mare a incercat sa-i dea o lectie de bune maniere ministrului de Interne, Gabriel Oprea! „Stai, ma’, in banca ta!”, i-a replicat nervos vicepremierul!

primar comlos

Prezent la festivitatea de inaugurare a punctelor de trecere a frontierei cu Serbia, vicepremierul si ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a avut un schimb dur de replici cu primarul localitatii Comlosul Mare, Ovidiu Stefanescu, dupa ce edilul timisean i-a reprosat atitudinea aroganta fata de gazdele evenimentului.


„In timp ce premierul Victor Ponta a salutat pe toata lumea, ba chiar a si dat mana cu cei din apropierea sa, Gabriel Oprea a manifestat o aroganta totala fata de cei prezenti. A venit, n-a raspuns la niciun salut, i-a lasat pe unii cu mana intinsa, refuzand chiar si salutul de protocol! Atitudinea sa sfidatoare a fost taxata de primarul din Comlosul Mare, care i-a atras atentia ca ar putea fi mai prietenos cu cei prezenti. Ba mai mult, i-a reprosat ca l-a lasat cu mana intinsa, fara sa salute, cum presupune protocolul unei asemenea intalniri”, ne-a dezvaluit un martor la incident.

Mustruluiala nu i-a picat bine deloc ministrului de Interne, care, in cel mai pur stil de pe malurile Dambovitei, n-a ramas dator si, nervos, l-a pus la punct imediat pe primarul Ovidiu Stefanescu.

„Stai, ma’, in banca ta si nu te mai baga in seama!”, i-a recomandat Oprea primarului, care a ramas stupefiat, intrucat nu se astepta la o asemenea replica.

Penibilitatea momentului a fost sesizata de toti cei din anturajul edilului sef din Comlosul Mare, care au inteles ca aroganta face parte din fisa postului de vicepremier, mai cu seama ca este vorb despre un personaj care a jucat si joaca la toate capetele politicii romanesti. (G.G.)

5 thoughts on “Incident de campanie! Primarul localitatii Comlosul Mare a incercat sa-i dea o lectie de bune maniere ministrului de Interne, Gabriel Oprea! „Stai, ma’, in banca ta!”, i-a replicat nervos vicepremierul!

  1. Oprea e asa de cand l-a facut ma-sa! un obedient cu cei mari si un arogant cu cei mici! reteta lichelei de succes in Romania de azi

  2. Da…acest om conduce Min deInterne…saracii subordonati…bravo primarului..iti dai seama ce comportament are cu ei…

  3. Un gunoi de traseist politic caruia pe linga asta, ii lipsesc cei 7 ani de acasa.Asemenea nemernici avem in fruntea statului.

Leave a Reply