Revansa motociclistilor! Mircea Badea a fost snopit in bataie de campionul national la Muay Thai, Teodor Emanuel! Vezi VIDEO!

mircea badea-emanuel

Dupa ce a intrat in conflict deschis cu un grup de motociclisti din Bucuresti, pe care i-a jignit in fel si chip, vedeta Antena 3 Mircea Badea a fost invitat la o rafuiala in ring de multiplul campion national la Muay Thai, Teodor Emanuel.


Sportivul-motociclist era nemultumit ca, intr-o postare pe Facebook, Badea ar fi persiflat abilitatile de luptatori ale sportivilor din K1, totodata fiind revoltat si de tupeul prezentatorului TV, care, in  perioada in care si-a tinut emisiunea nocturna in fata sediului Antena 3, a amenintat ca va prinde un motociclist si-l va ucide in chinuri.

Deloc impresionati de spagatele verbale aratate de Badea, motociclistii s-au prezentat la sediul Antenei 3 si i-au cerut angajatului lui Voiculescu sa-si puna amenintarile in aplicare.

“Asta ai scris tu, ca sportivii K1 sunt niste boxeri ratati, ca ne bati!”, i-a reprosat Teodor Emanuel, provocandu-l la sparring. “Eu nu vreau sa-ti demonstrez tie nimic! Eu nu pot discuta <hai sa ne batem!>, ca nu suntem niste cretini! Prietene, esti cel mai bun! E in regula! E nu fac sparring!”, a refuzat Badea, initial, invitatia la bataie.

Ulterior s-a razgandit si a decis sa intre in ring cu campionul national la Muay Thai, meciul fiind programat pentru data de 7 noiembrie. In ciuda arogantei sale de sportiv semidoct, Mircea Badea a rezistat in ring doar doua reprize, pierzand prin KO tehnic. A abandonat la sfarsitul rundei a doua, dupa doar sase minute de lupta, acuzand dureri de spate provocate de o lovitura de picior primita de la adversarul sau. Meciul a fost organizat de Federatia Romana de Kempo. (G.I.)

 

Leave a Reply