BREAKING NEWS! Maria Grapini a pierdut titlul de Politicianul Anului, fiind intrecuta pe ultima suta de metri de presedintele Consiliului Judetean Bacau     Deputatul Cornel Samartinean, presedinte interimar al PMP Timis, a anuntat ca in data de 31 martie vor avea loc alegeri in cadrul organizatiei pe care o conduce     O angajata a Primariei Timisoara a facut atac de panica si a fost luata cu Salvarea, dupa ce a afla ca salariul i-ar putea scadea la 5.000 de lei     Romania trece la ora oficiala de vara, in noaptea de 24/25 martie; ceasurile vor fi date inainte cu o ora, astfel incat ora 3 va deveni ora 4     Incendiu simulat la unul din etajele superioare ale cladirii de birouri clasa A United Business Center 1, din ansamblul mixt Openville Timisoara, stins de pompieri in 30 de minte    Scolile din Bucuresti și alte zece judete sunt inchise, 63 trenuri au fost anulate, traficul aerian se desfasoara cu intarzieri de pana la 150 de minute

Florin Teodorescu a castigat o prima batalie in instanta cu Primaria Timisoara, chiar daca nu e o sentinta definitiva

teodorescuFlorin Teodorescu duce un razboi aprig in instante pentru a nu fi dat afara din Sala ”Constantin Jude”. Culturistul care detine si un club unde are legitimati mai multi sportivi, si care organizeaza an de an competitii de culturism internationale, a intrat in razboi cu municipalitatea dupa ce in primavara, cei din Primaria Timisoara au organizat o licitatie pentru spatiul unde Teodorescu detine o sala de forta. De aici pana la trei procese pe rol, drumul a fost scurt, mai ales ca si primaria a ripostat cu o actiune in instanta.

Inca de cand Primaria Timisoara a anuntat ca spatiul din Sala “Constantin Jude” e scos la licitatie, Florin Teodorescu a iesit sa vorbeasca intr-o conferinta de presa ca totul este o mare nedreptate. De asemenea, culturistul a adus caietul de sarcini, despre care a sugerat ca este clar facut cu “dedicatie” pentru fratele iubitului consilierei primarului, Sanda Grebla, celelat concurent al licitatiei. Teodorescu isi baza afirmatia pe faptul ca punctajul pentru cafeneau sportiva era superior celui pentru sala de fitness, capitol la care aparatura lui Teodorescu este net superioara altora din oras. In aceste conditii, antrenorul si practicantul de culturism a dat Primaria Timisoara in judecata, pentru a contesta licitatia in sine, dar si hotararea de Consiliul Local, prin care s-a dat girul organizarii licitatiei. Ca riposta, Primaria l-a dat pe culturist in judecata pentru ca nu a eliberta spatiul din incinta Sala”Constantin Jude”:

“Avem o prima hotararea prin care instanța ne-a dat dreptate la contestarea hotararii de Consiliul Local. A fost un prim termen la Judecatoria Timisoara, ne asteptam ca primaria sa faca apel, asteptam sentinta de la Tribunalul Timisoara. La procesul prin care am contestat licitatia avem termenul de 23 ianuarie, iar la actiunea deschisa de Primaria Timsoara pentru evacuarea spatiului, nu exista inca un termen”, ne-a declarat avocata lui Teodorescu, Lucretia Racolta.

Florin Teodorescu a venit marti, cu ocazia vizitei presedintelui ales Klaus Iohannis, cu o scrisoare deschisa adresata noului sef de stat. Culturistul se plangea ca municipalitata timisorean vrea sa distruga un lucru bine facut, respectiv sala sa de fitness, prin licitatia organizata in 2014. Teodorescu amintea de posibilitatea evacuarii sale. Deocamdata insa, cat timp procesele sunt pe rol, acest lucru nu este posibil insa:

“Nu se pune problema unei evacuari atat timp cat nu s-a dat termen la proces, cu atat mai mult cu cat avem o sentinta prin care s-a contestat hotararea de Consiliul Local pentru organizarea licitatiei. Practic, cand vom avea o sentinta definitiva in acest sens, licitatia va deveni nula”, a mai precizat Racolta.

Teodorescu este unul dintre pionierii culturismului in Romania. De origine din Roman, Teodorescu s-a stabilit in Timisoara, unde an de an, organizeaza Memorialul “Vasile Balmus” in memoria prietenului sau, decedat la timpul Revolutiei din 1989, impuscat chiar in fata Catedralei.  De asemenea, Teodorescu are un club de culturism unde are legitimati mai multi sportivi din zona.

Leave a Reply

%d bloggers like this: