BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

Ministru de Timisoara! Deputatul Sorin Grindeanu ar putea fi nominalizat la conducerea unui minister din Guvernul Ponta IV!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

grindeanu-si-ponta

Exact in ziua in care patru ministri delegati au anuntat pe Facebook ca si-au incheiat mandatele in Guvernul Ponta III, fiind ocupati cu alte proiecte, au aparut si primele zvonuri potrivit carora un deputat de Timis ar putea face parte din viitorul Guvern Ponta IV.

Astfel, in timp ce Aurelia Cristea, de la Departamentul pentru Dialog Social, Razvan Nicolescu, de la Energie, Florin Jianu, dela IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism, si Bogdan Stanoievici, ministru delegat pentru romanii de pretutindeni, au anuntat ca parasesc actuala echipa guvernamentala, numele deputatului Sorin Grindeanu, fostul viceprimar al Timisoarei, a inceput sa fie vehiculat ca viitor titular al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale.

In cazul in care va fi nominalizat in aceasta importanta demnitate publica, prim-vicepresedintele PSD Timis, Sorin Grindeanu, urmeaza sa-l inlocuiasca in functie pe Razvan Cotovelea, adus in echipa guvernamentala in martie 2014 si sustinut de Partidul Conservator. Conform ultimilor luari de pozitie a ministrului Cotovelea, una dintre problemele ministerului, care urmeaza sa fie mostenita si de Grindeanu, este datoria de istorica de “sute de milioane de euro” a Romtelecom la bugetul statului.

In prezent, actionarul majoritar al Telekom Romania, fostul Romtelecom, este Deutsche Telekom. Sorin Grindeanu a fost lansat in politica mare de fostul lider al PSD Timis, Dan Poenaru, si a urcat treapta cu treapta scara ascensiunii politice. Este absolvent al Facultatii de Matematica, Sectia Informatica, din cadrul Universitatii de Vest Timisoara si membru al PSD din 1996. Din noiembrie 2002 a facut parte din Consiliul National al Tineretului Social Democrat, structura de conducere in care l-a cunoscut pe Victor Ponta.

grindeanu si bojin

In perioada ianuarie 2002 – ianuarie 2004 a fost director al Directiei pentru Tineret si Sport a Judetului Timis. Aceasta nominalizare in Guvernul Ponta IV vine la doar o zi dupa demisia din toate functiile de partid a liderului PSD Timis, Titu Bojin, cand numele prim-vicepresedintelui Sorin Grindeanu era vehiculat ca viitor sef al social-democratilor timiseni. In aceste conditii, daca Grindeanu va accepta oferta ministeriala si va pleca la Bucuresti, este posibil ca, interimar, in pozitia de presedinte al PSD Timis sa fie numit deputatul traseist Gheorghe Ciobanu.

Daca ne gandim ca, in perioada ianuarie 2005 – martie 2008, Sorin Grindeanu a ocupat functia de director general adjunct la firma hoteliera Delpack Invest SRL Timisoara, apartinand lui Gheorghe Ciobanu, atunci am putea anticipa ca fostul viceprimar al Timisoarei va accepta oferta premierului Victor Ponta, deloc intamplatoare, tocmai pentru a nu mai reprezenta o piedica in drumul lui Ciobanu catre sefia PSD Timis. Vom trai si vom vedea! (G.G.)

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

2 Responses to Ministru de Timisoara! Deputatul Sorin Grindeanu ar putea fi nominalizat la conducerea unui minister din Guvernul Ponta IV!

  1. venus says:

    care o fi expertiza lui Grindeanu, in afara de prietenia cu Ponta? mai repede cred ca trebuie sa-l lase pe Ciobanu sa-i ia locul lui Bojin! incurcate-s caile politicii

  2. Ramona says:

    Bravo grindene te-ai scos! Te ai agitat si tia iesit, felicitari. Pe cine mai duci la bucuresti? Ma iei si pe mine?

Leave a Reply

%d bloggers like this: