Scandal post-despartirea dintre ASU Poli si Paul Codrea. Mama internationalului a luat atitudine dupa ce fiul sau a fost mazilit

codreaDupa un an si jumatate, povestea dintre Paul Codrea si ASU Poli a ajuns la final.. Nemultumiti de jocul echipei, cativa dintre liderii suporterilor i-au reprosat acest lucru, iar fostul international s-a simtit nedorit si sapat de Sorin Brindescu, si a luat decizia sa plece de la echipa. Evenimentul nu s-a soldat fara victime, deoarece mama lui Paul Codrea a luat atitudinea si a mers la o suportera, sa ii faca un scandal monstru la banca la care lucreaza.


Maria Codrea nu se afla la prima iesirea in “defensiva” pentru fiul ei, deoarece de-a lungul timpului, mama internationalului a mai iesit in presa cu declaratii despre Vali Velcea, pe care l-a facut “sarpe veninos” dupa ce i-a dat o teapa pe bani grei baiatului sau, cu un teren la Ianova. De data aceasta, Maria Codrea s-a dus, conform surselor noastre, la banca unde lucreaza Florina Usvat, una dintre membrele Druckeriei, care s-a implicat mult in actunile caritabile desfasurate de-a lungul vremii de organizatia suporterilor. Mama lui Paul Codrea ar fi facut un scandal monstru la banca, reprosandu-i suporterei mazilirea lui Paul de la carma echipei. Totusi, Florina Usvat neaga incidentul, despre care spune ca este o intoxicare:

“Nu este adevarat. M-a mai sunt cineva sa ma intrebe despre acest lucru, nu stiu de unde a aparut informatia. Probabil cineva se plictiseste si inventeaza”, a precizat Florina Usvat.

Contactata pentru a lamuri misterul de ce s-ar fi legat tocmai de Florina Usvat, mama lui Paul Codrea a avut o reactie surprinzatoare, si nici macar nu a asteptat intrebarea:

“Nu vreau sa vorbesc cu presa. Nu imi place presa. Presa m-a dezamagit in ultima vreme”, a fost singura reactie pe care am reusit sa o obtinem de la Maria Codrea.

Este curios de ce mama lui Paul Codre spune ca a dezamagit-o presa, intrucat publicatiile locale nu l-au criticat pe fiul ei dupa ce a fost inlaturat de la ASU Poli.

 

Leave a Reply