Scandal la clubul CFR Timisoara! Cateva fotbaliste au reclamat la FRF neplata salariilor si falsificarea semnaturilor pe contracte cu sume mult diminuate

cfr real craiova (54)Singura echipa de fotbal prim-divizonara din Timisoara ar putea disparea in aceasta iarna! Echipa de fotbal feminin CFR Timisoara are probleme serioase pe la comisiile FRF din cauza restantelor banesti reclamate de cateva foste jucatoare, dar si a unor chestiuni multe mai grave, legate de fals in acte. De asemenea, presedintele Constantin Nedela vorbeste deja despre perspectiva desfiintarii.


Necazurile clubului feroviar au inceput cand autoritatile locale si judetene au decis taierea finantarii. Pentru anul competitional 2014 – 2015, Consiliul Judetean Timis a acordat doar 15.000 de lei, in timp ce Primaria, probabil si din dorinta de a pune mana cat mai repede pe baza de la Gara Mare, a taiat toti banii.

Oficialii de la clubul de fotbal feminin au decis sa nu capituleze, deoarece UEFA sprijina fotbalul feminin, iar calea spre o competitie europeana e mai lina decat la alte discipline sportive. Cu fondurile banesti mult diminuate, contractele nu au mai putut fi onorate, iar daca fetele din Timisoara care joaca din pura pasiune au inteles situatia prin care trece clubul, cele care au fost transferate de la alte echipe din tara si-au manifestat imediat nemultumirile. Astfel, unele dintre acestea au acuzat faptul ca semnaturile lor au fost falsificate pe documentele prin care ar fi accpeetat diminuarea banilor, motiv pentru care s-au adresat FRF pentru a-si face dreptate:

“Expertizele grafologice sunt deja pe masa comisiilor FRF, ca sa se dovedeasca cum au falsificat semnaturile”, ne-a declarat o fosta jucatoare de la CFR.

Presedintele Nedela recunoaste ca nu a platit contractele integral, dar sustine ca nu i s-ar fi parut corect sa plateasca anumite fotbaliste cu toti banii, si pe altele nu.

“Avem trei litigii, cu Despa, Herczeg si Stroia! Intr-adevar, lui Stroia nu i-am dat toti banii, pentru ca nu era moral. Daca nu am putut da celorlalte fete, nu i-am dat nici ei. Si nu o sa ii dam banii, chiar cu riscul de a ne desfiinta”, spune presedintele gruparii de la Gara Mare.

Deocamdata, alb-visiniile au terminat sezonul pe locul 3, insa returul se anunta a se desfasura sub auspicii tot mai grele. Constantin Nedela spera sa mai primeasca bani de la autoritati, mai multi decat in 2014. Pana atunci, insa, Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor va stabili sigur un verdict in cazul jucatoarelor care au reclamata clubul feroviar…

 

One thought on “Scandal la clubul CFR Timisoara! Cateva fotbaliste au reclamat la FRF neplata salariilor si falsificarea semnaturilor pe contracte cu sume mult diminuate

  1. “Nu o sa-i dam banii, cu riscul de a ne desfiinta!” Nedela asta are o minte foarte ingusta si nu intelege ce inseamna un contract

Leave a Reply