Exclusiv! Un fost angajat al SRI Timis si-a amenintat sotia cu impuscarea in cap a ambilor copii! Dosarul a fost clasat inexplicabil de Sectia 1 Politie Timisoara!

si-politistii-se-impusca-nu-i-asa-i-a-tras-un-glont-in-cap-pentru-ca-nu-l-a-salutat-167517

Un fost subofiter al SRI Timis, care a demisionat din sistem in urma cu cativa ani pentru a se dedica meseriei de detectiv particular, a ajuns in atentia Inspectoratului Judetean de Politiee Timis printr-un act de o violenta domestica extrema.


In primavara anului trecut, intr-un acces de furie incontrolabila, si-a amenintat sotia cu impuscarea in cap a ambilor copii minori ai cuplului, in conditiile in care astepta obtinerea permisului de port arma! Acest scandal a ajuns in atentia IPJ Timis, ancheta fiind demarata imediat de politistii Sectiei 1 Timisoara.

In mod inexplicabil, dupa ce fostul subofiter SRI a recunoscut toate acuzatiile, politistii au decis sa claeze dosarul, neluand nicio masura penala sau contraventionala. Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul ne-au dezvaluit ca, de buna seama, clementa anchetatorilor poate fi legata de faptul ca paratul este ruda cu un personaj important din structurile de conducere ale organelor de ancheta din Timis! Vom reveni cu amanunte! (V.E.)

Leave a Reply