Politia Timis, asaltata de DNA! Printre faptele anchetate de procurori se numara si musamalizarea unui accident rutier provocat pe A1 de un politician care a circulat pe contrasens

autostrada-lugoj-deva-tronson-1

Perchezitiile DNA care au avut loc, in aceasta dimineata, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Timis, cu predilectie la Serviciul Politiei Rutiere, si la alte institutii publice si domiciliile unor persoane fizice, dar si in Arad, la Sectia de Politie Autostrazi – Biroul de Politie A1, ar putea avea legatura cu un incident petrecut in data de 14 mai 2014, pe autostrada A1, la kilometrul 450.


In seara zilei respective, in jurul orei 17, mai multi participanti la trafic au sunat la 112 pentru a semnala faptul ca, intre localitatile Sanovita si Traian Vuia, un jeep Hyundai Tucson de culoare neagra circula pe contrasens. Mai mult, unul dintre soferii de pe autostrada a anuntat ca, din cauza jeep-ului negru care circula pe contrasens, o femeie a fost aruncata in parapetii despartitori ai drumului, masina fiindu-i grav avariata. In ciuda impactului, autorul accidentului si-a continuat cursa pe A1, nestingherit, si a coborat de pe soseaua langa Faget.

La sosirea echipajelor de politie, victima accidentului a fost identificata in persoana Elenei Chiosa, din Timisoara, care, aflata in stare de soc, fara rani aparente, a declarat ca nu a reusit sa retina numarul de inmatriculare al jeep-ului care circula pe contrasens, insa isi aminteste ca la volan era un barbat carunt, de varsta a doua. Politistii din filtrul instituit urgent, la urcarea pe autostrada, in zona Faget, pentru a depista jeep-ul care venea pe contrasens, au declarat ca nu au vazut nicio masina care sa fi circulat pe contrasens, desi unul dintre agenti a recunoscut intr-o discutie privata ca l-a recunoscut la volan pe unul dintre sefii politici ai judetului Timis.

Ulterior, in tentativa de a se musamaliza incidentul, s-a vehiculat un “comision” de 5.000 de euro, care ar fi trebuit sa ajunga la Elena Chiosa, insa “despagubirea” platita la marele politician nu au mai ajuns la victima accidentului, fiind rataciti, pe undeva, prin sertarele Politiei Rutiere.

masina-cjt-300x190

“In data de 11 septembrie 2014 am fost intr-o audienta la presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, si i-am spus textual ca domnia sa a bagat cancerul in Politia Timis, domnia sa sa-l si scoata. Asta, cu referire la numirea unora dintre sefii serviciilor din Politie, in special cel de la Rutiera. I-am spus ca politistii vorbesc pe la colturi despre spaga de 5.000 de euro care ar fi trebuit sa ajunga la femeia tamponata pe autostrada, in mai, dar, si mai grav, ca ar fi obligati sa cotizeze cate 50 de milioane de lei vechi pentru partid. Mi-a replicat ca nu stie nimic despre cele relatate si ca nu tine in brate pe niciunul dintre sefii din Politie”, ne-a dezvaluit un ofiter superior din cadrul IPJ Timis.

Reamintim ca masina de serviciu a presedintelui CJ Timis este un jeep Hyunday Tucson de culoare neagra… (V.E.)

 

 

One thought on “Politia Timis, asaltata de DNA! Printre faptele anchetate de procurori se numara si musamalizarea unui accident rutier provocat pe A1 de un politician care a circulat pe contrasens

Leave a Reply