Buturuga mica de de la Gara Mare. CFR Timisoara are in plan sa dea in judecata Federatia Romana de Fotbal!

stadion-CFR_21Anul nu a inceput foarte bine pentru ”leopardele” din echipa de fotbal feminin de la CFR Timisoara. Echipa a primti interdictie la transferuri, si a fost depunctata, iar situatia creataii face pe cei din conducerea sa se gandeasca serios la un proces impotriva FRF. Presedintele Constantin Nedela spune ca daca echipa va fi retrogradata din cauza neplatii salariului unei jucatoare, atunci va  intenta un proces in instantele civile contra Federatiei Romane de Fotbal!


Clubul a ajuns in incurcatura deoarece Ioana Stroia, fotbalista din sezonul trecut, s-a dus la FRF sa isi ceara banii pe care clubul feroviar nu i-a platit. Nedela recunoaste ca nu i-a dat toate salariile fotbalistei, dar spune ca ea nu s-a mai prezentat decat la doua meciuri din retur. Presedintele CFR spuen ca nu ii pasa de depunctari, deoarece nu s eteme ca echipa va ajunge sa retrogradeze, chiar daca acum a cazut pe locul patru, dupa ce era pe locul trei:

Nu vom plati acesti bani, pot sa ne depuncteze pana ajungem la minus. Si daca terminam pe ultimul loc, locurile 7 si 8 din Superliga vor juca baraj cu cele doua locuri doi din seriile de Liga I, deoarece anul viitor vor fi din nou zece echipe in Superliga. Batem echipa de Liga I si ramane in Superliga. CNSL a calculat ca trebuie sa ii dam circa 3000 de lei lui Stroia, dar nu e normal. Ea pana in ianuarie 2014 a avut banii la zi, iar apoi a jucat doar 59 de minute in doua meciuri, nu s-a mai prezentat la echipa. Nu ar fi corect fata de celelalte fete”, spune Nedela.

Echipa de fotbal feminin de la Gara Mare nu se gandeste la retrogradare, desi viitorul ”leopardelor” e oricum incert din seoznul viitor. Constantin Nedela a inaintat cereri de finantare la autoritati si spune ca daca echipa va fi retrogradata, atunci va merge in instanta se dea in judecata FRF, pentru daune financiare si morale, mai ales ca echipa are doua jucatoare de lot national de junioare, Denisa Heisu si Claudia Bistrian, iar antrenorul Florin Bugar e si el selectioner la U19.

Există și varianta să dăm FRF în judecată în civil, pentru daune. Dacă am retrograda am pierde bani de la autorități, fetele ar pierde naționala, plus daune morale. Ar putea fi sute de mii de euro. Vom vedea”, a mai adaugat Titi Nedela.

Sursele noastre spun insa ca cei de la CFR ascund faptul ca sunt pe cale sa piarda si alte procese cu alte jucatoare, tot neplatite, sentinta care ar aduce noi probleme clubului feroviar.

 

Leave a Reply